umart wrote:napravih konfuziju.

stoga izvinjenje.
elem,mislio sam da ja nikad ne bih dao 450 e za vipera 100fm sa emg magnetima.athagis,bolt on,najvjerovatnije kina,inace na svim tim low cost ltd-ima i izrada mi je losa,generalni feel mi je da je jako lizjerna (lokalni izraz za nesto nekvalitetno i samo cekas da se raspadne).i da,moj mastejn tom logikom vrijedi dobrano preko 1000 e,i izvinjavam se sto ne naznacih,valjda mi je prirodno bilo da podrazumijevam pod "mojim" jos samo mastejna jerbo vajper jos fakticki nije u mom vlasnistvu.
i da,ovaj moj mastejn je na oglasima,mogao bih vidis da ga i odje bacim na oglase,na moju veliku zalost sad mi je primarno da zavrsim neko pojacalo ili preamp/poweramp kombinaciju,jer zelim da imam jedan komplet set gitarske opreme.
a konkretno vajper koji dobijam na poklon sigurno nikad nije bio na oglasima,gitara ima dugu istoriju koja nije za forum.a da je dobar,dobar je.svi ti koreanci sa iole kvalitetnijim features-ima su jako dobre gitare,ko god je imao jednu zna o cemu pricam.
eto,izvinjavam se na off-u.

ovako,hteo sam da kazem da si preterao,tj da si isuvise postao ciganin ,tj da si previse ishavlio svoga konja :

tj x2!
e ovako pricao sam sa drugom,on je ltd drzao samo jedan dan!!!! jedan dan na kp i prodao ga je! evo sta je njegov[img]
http://www.mitrosmusic.com/media/inline ... 1842_1.jpg[/img]
imao : pre svega pored svih predrasuda njegov ltd je star par godina,tada je bas u trenutku isporuke stiglo par ltdova i izabrao jednog crvenog,(od 6 komada je izbrao jednog,koji slobodno moze da se kaze da je najrealnije uradjen,tj u najpristojnijem stanju napustio fabriku!) ugradio mu je 81 i (ja se izvinjavam na gresci ) emg60!. sto nije nije zakk wylde setup,sto je 200e plus. plus neki ibanezov kofer 100 jura je prso,plus je uradio inlay ,kao na deluxe-u sto ima ona malo neobicna boja,tj neobicno presijavanje samo za materijal je dao 90e,plus ruka 40e! zamenio civije sa grooverom,i izbalansirao gitaru jer ima ogroman neck divinig ,videces i sam,time sto je pomerio ono za kais ,i ugradio neki strap lock. decko stvarno svira profi,i u nju je dosta ulozio,a ti ako ces da kenjas da je samo tvoja gitara najnadrkaniija ,onda izvini narcisu,ja sam lepo rekao,ali to tvoje subjektivno misljenje zbog raznih predrasuda (korea china),pa sta i moj dean je china i pise ogromninm slovima ali brate uradjen je kao zver,milion puta sam ga udario muski ,ali sloj farbe i laka,ne,na svakom kinezu bi otpao komad drveta ne samo fabra,ali na mojoj sekiri ni ogrebotina ne ostaje!!!! te predrasude koreja ,china ,america.
znam lika koji ima esp eclipse-I ,brate dzaba,mahagony set neck emg 81&85,to ima i ltd deluxe i lepse izgleda,pa,radili uporedni test u studiju ,i razlike nemaaaa!!!