One 0.73 mi najbolje leže, savitljive minimalno, taman koliko treba.
Trzalice u Srbiji
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Trzalice u Srbiji
Meni vala sve preko 1mm kidanje žica bezveze 
-
dogfighter13
igorpan wrote:Meni vala sve preko 1mm kidanje žica bezveze
U Control Sound-u sam uzeo pre neki dan neke kao Gibson trzalice

i bash mi se dopadaju, obe.
U poslednje vreme sam dosta svirao sa 3mm, pa sam preshao sa nje na 1.17mm Dunlop neku sa rebrastom osnovom koja uopshte ne klizi. Sa nje sam svirao nedelju dana thumb pickom, i sad cepam ove Gibsonove, dosta su dobre probajte. 50 kinti haha.
Mada ima na netu one na kojima pishe Gibson USA, tako da kapiram da su ovo neke kopije.
Sve u svemu sad mi je totalno svejedno, daj barte shta dash, sa svim mogu da sviram.
Samo shto cu pocheti da ih reckam po osnovi, kao chika John McLaughlin, koji koristi jazz trojku ali je izrecka shvajcarskim nozhem. Yeah.

i bash mi se dopadaju, obe.
U poslednje vreme sam dosta svirao sa 3mm, pa sam preshao sa nje na 1.17mm Dunlop neku sa rebrastom osnovom koja uopshte ne klizi. Sa nje sam svirao nedelju dana thumb pickom, i sad cepam ove Gibsonove, dosta su dobre probajte. 50 kinti haha.
Mada ima na netu one na kojima pishe Gibson USA, tako da kapiram da su ovo neke kopije.
Sve u svemu sad mi je totalno svejedno, daj barte shta dash, sa svim mogu da sviram.
Samo shto cu pocheti da ih reckam po osnovi, kao chika John McLaughlin, koji koristi jazz trojku ali je izrecka shvajcarskim nozhem. Yeah.
Ja to sa reckanjem odavno radim, za bilo koju trzu koja nema neku posebnu teksturu
- Shivering_shadE
Ajd molim te reci mi gde je ta prodavnica... treba mi par ovakvih kao uzorak za neke nove.Cortex wrote:U Control Sound-u sam uzeo pre neki dan neke kao Gibson trzalice
pozz
Na Zelenom Vencu.
Link
Link
- Pentatonic
0.73 po meni imaju najveću fleksibilnost. Još jedan glas za 0.73mm! 
-
Besermenji
Mrzelo me da iscitavam svih 17 strana, pa reko da pitam da li je zazivela proizvodnja ovih trzalica? Jel mogu da se naruce ili sta? 
-
Besermenji
Hvala, jedva sam se snasao, nemam fejs 
Sinoc sam imao kontakt sa ovim trzalicama ... super stvar evo i sajt : http://www.awe-in-one.com/
Zna neko ima li ovo kod nas negde?