Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Hillybilly
Re: Oprema Koju Imate
Ma jok, ja imam Toyotu Corollu al' cenim da su tu negde sa dimenzijama!
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
welcome to the club!theTrooper wrote:Od pre 3 sata
Detaljnije slike i opis sutra u toku dana

Samo sad treba da pomerim strap button, tj da dodam jos jedan, ne znam da li ima razlika da li ga stavljam na neckplate, ili da busim drvo na stikli tamo. Ima neko predlog?
Malo truda, ali iskopao sam post!sinisake wrote:Au, ja moram definitivno bar neku dasku da nabavim, ne ide vise ovako...

Kolega, ja napravio dasku sebi: šperka (12-ak mm), dve ručice, čičak traka, aluminijumski ram, malo (više) lepka, par šrafova i to je to! Malo je "kvadratastija" od onoga što sam imao u planu i pošteno sam izuseravao svaki iole složeniji detalj, ali ništa strašno, ima da radi pa sve da puca.

P.S. Zeznuli me mangupi, tražio sam crnu čičak traku...

Edit: @Trooper, čestitke matori - jedna od najopasnijih basina, IKADA!

He, he, kako te nije mrzelo da kopas.
Cestitke!

Cestitke!

Hvala svima
. Donosim na prvi sledeci MF dzem

@Z*Z*Z, Eeeeeeeeeee!
P.S. Eto Trile, k'o da sam znao, tebi treba ova skroz levo pedala kod čika ZZZa na slici.

P.S. Eto Trile, k'o da sam znao, tebi treba ova skroz levo pedala kod čika ZZZa na slici.

Trille spremaj pezose! 

Elem,nebojsak wrote:Malo privremenog kurčenja ('zvinte zbog kvaliteta slike)
drago mi je bilo ustanoviti da šišteći visoki u mom dist zvuku zapravo vrlo mnogo duguju Šefildima iz Pivi kutijetine, ne samo kombinaciji JB/megaomski potovi.
Sa ovom kutijicom toga nema. U startu mi se svideo klin sa Bassmana zabodenog u nju, a sad mogu reći da je i dist uf™. Blato, smrad, govno, povraćka... bije za sve pare. Midlovi kao da ti je glava između metalne štangle i radijatora.
Možda se drugar nakani da valjne svoju Ampeg 2x15 (JBL), pa...
Mada, to bi bilo previše masno! 

Veceras stiglo

50W, 2x EL34, 1x 12AX7, 3x ECC83 sve Telefunken lampe, Celestion Rola.

Ostatk slika na https://picasaweb.google.com/1124332671 ... directlink

50W, 2x EL34, 1x 12AX7, 3x ECC83 sve Telefunken lampe, Celestion Rola.

Ostatk slika na https://picasaweb.google.com/1124332671 ... directlink
HAND MADE TUBE AMPLIFIER SOMBOR-SERBIA
da li se sme znati koji je majstor to pravio,koliko je para izaslo i da li ce biti klipova da se to cuje?

da li se sme znati koji je majstor to pravio,koliko je para izaslo i da li ce biti klipova da se to cuje?
Naravno da sme. Umetnik (u potpunom smislu te reci) je Zeljko Krka, a zver je kostala 350E.
Zaista je vrhunska obrada, delovi su prva klasa (Telefunken lampe, Celestion zvucnjak) i uzgred, Mladja Kapisoda svira na njima).
Zaista je vrhunska obrada, delovi su prva klasa (Telefunken lampe, Celestion zvucnjak) i uzgred, Mladja Kapisoda svira na njima).