EMG u Ibanez GRG170 DX
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: EMG u Ibanez GRG170 DX
Ako ti single nije specijalno potreban (a ionako te varijante zvuce ko qr u 90% slucajeva), uzmi 81x seriju. Ne treba ti nikakv mod.
Hvala svima na savetima, najverovatnije cu uzeti 81 
Jos samo da skupim pare

Jos samo da skupim pare

ma bre cim kupujes emg ttreba ti neko rendanje do bola,za neku metalcugu,onda sta ce ti taj singl???? kolko znam taj ibanez ima h-s-h??
Koja je razlika izmedju 81 standard i 81 x serije??? (posot cu i ja relativno brzo da pazarim)
Koja je razlika izmedju 81 standard i 81 x serije??? (posot cu i ja relativno brzo da pazarim)
X je valjda splitabilan
i ima vise headroom-a i kako emg kaze 'more fluid sustain'.dopada mi se sto vise nista ne mora da se lemi vec se sve samo spaja.ne moraju se vise nositi gitare kod majstora vec i oni koji pojma nemaju sa strujom samo prate uputstvo i sami stave magnete u svoju gitaru :]
a kako sa potovima ? kako sa jackom? sta se sve dobija,ipak to trenba da se lemi????
kad sam ja zadnji put rutovao emg ipak je trebalo da se lemi,potovi i dzek,koliko se sjecam cak treba i stereo dzek(ovo nisam siguran,ne sjecam se),samo sami magneti imaju konektore za zice do potova da kad vec jednom gitara se rutuje za njih,samo izbacas i mijenjas magnete.zato sam preporucivao 81/85,jer u nekim situacijama 85 u bridzu moze bolje da sljaka nego 81,a krajnje je lako da se prebaci.
evo slike sa emg sajtaBorn_Dead wrote:a kako sa potovima ? kako sa jackom? sta se sve dobija,ipak to trenba da se lemi????

koliko ja vidim tu se nista ne lemi.jedino jack ne vidim ali verovatno se i to nakaci.
mora da se imao stereo jack...ja mislim da mora da se lemi jack .....
To sa emg sajta je kul, ako je komplet elektronika EMG. Ako je 'mesano', onda ima dosta cimanja za dzabe
-
To je izgleda od nedavno sa tim konektorima. Fala bogu da su se setili
to je krenulo jos od izlaska X serije.onda su takvu elektroniku stavili i za obicnu humbucker seriju.