Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Oprema Koju Imate
Cestitke !
Zezao sam se sa jednim komadom koji povremeno stoji u studiju kod ortaka. Mada nemam pojma koja je verzija.

- Haralampije
***** ti konzolu s toliko dugmica..ovo je boljeumart wrote:

pa imaju tri verzije koliko mi se cini,mali,ovaj i kvatro.dobio od pjevaca na koristenje primarno da ga iskoristim kao sempler u bendu.ali siguran sam da cu mu naci jos poneku (zlo)upotrebu. 

Au, Zube Zeleni, pa ovo je krasno. 

Kill surf city wrote:Fuckshit.

lemme guess:
neil young fora les pola? divan, rado bih ga posedovao. jesi kupio ili pravio? vidim da si cak i metalni cover na p90 ispostovao. tell us about it!
neki ne ni priblizno lep ko prvi les pol
(zajebi mene, ja ne volim ove fensi figure na gitarama)
neko cudo iz 60ih, neki 'odgovor na strata'. kul izgleda. jel neki japan u pitanju, ili velika britanija?
srv fora strata. kuul.
neil young fora les pola? divan, rado bih ga posedovao. jesi kupio ili pravio? vidim da si cak i metalni cover na p90 ispostovao. tell us about it!
neki ne ni priblizno lep ko prvi les pol

neko cudo iz 60ih, neki 'odgovor na strata'. kul izgleda. jel neki japan u pitanju, ili velika britanija?
srv fora strata. kuul.
-
Offset je Framus, cini mi se.
- Guitar_thrill
- MF veteran
a i srv deluje da je signature srv... 

-
old black: les paul standard limited edition sa p90 krem boje. krem pickguard sa bigsbijem....modifikovo:skino bridge p90 i ubacio firebird minihum, rucno napravio od aluminijuma cover za neck p90, probusio rupu za toggle switch (ovo je najvise bolelo) i nabavio celicni pickguard koje treba da zamenim za aluminijum, celik=tezak...e da, a minihum sam zalio voskom jer je pravio uzasnu mikrofoniju..sada je savrseno
les paul studio premium plus..dobra za glam rock
..sada ima krem pickguard
nemacki framus iz 60tih...reko bi kopija jaguara..po meni krs...koristim je eventualno za slide
jeste srv..samo sto sam skino originalni scratch plate i nalepio slova..sa dvanejsticama..da ti odpadnu prsti
iza je cry baby i fender supersonic...okej je al samo kad se svira u vecem prostoru...nisam bas skroz zadovoljan..menjao sam mu i lampe ..al sta reci..ima svoje prednosti i mane
les paul studio premium plus..dobra za glam rock

nemacki framus iz 60tih...reko bi kopija jaguara..po meni krs...koristim je eventualno za slide
jeste srv..samo sto sam skino originalni scratch plate i nalepio slova..sa dvanejsticama..da ti odpadnu prsti

iza je cry baby i fender supersonic...okej je al samo kad se svira u vecem prostoru...nisam bas skroz zadovoljan..menjao sam mu i lampe ..al sta reci..ima svoje prednosti i mane
Sta ti se ne svidja kod Super Sonica?
somebody please, give this man a victory badge