Mesa Boogie Pojacala
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Mesa Boogie Pojacala
Pozdrav svim clanovima...
Izvinjavam se unapred ukoliko je vec pisano na ovu temu, ali me zanima kako je moguce kupiti ova pojacala u Srbiji? Da li je moguce da nijedna firma ne radi distribuciju?
Izvinjavam se unapred ukoliko je vec pisano na ovu temu, ali me zanima kako je moguce kupiti ova pojacala u Srbiji? Da li je moguce da nijedna firma ne radi distribuciju?
- Dersu Uzala
-
Re: Mesa Boogie Pojacala
Hvala na odgovoru

-
- tyler durden
- MF veteran
Tek sad videh temu. Mislim da je sale iz artista nabavljao mesa boogie. Ljudi iz music media centra mogu da doteraju sve po porudžbini za neke normalne cene. A reci meni šta te konkretno interesuje, pa mogu da te uputim na neku jeftiniju varijantu možda, pošto imam trenutno mesa boogie, i imao sam ranije par komada, koje sam prodao. Tako da znam kako i od koga mogu da se nabave
-
Samo za Dersua!
Dersu, prijatel moj, šta misliš o ovome:
http://www.guitare-village.com/matos/04 ... /mark2.jpg
Gitara je Les Paul Deluxe 1972.g.
Svi mi kažu da je to kurton pojačalo sa generičkim tonom. Nisam ga svirao, samo slušao i meni je delovalo sasvim dobro.
Ako ništa drugo to je sigurno najlepši komad nameštaja u svakom stanu!
Molio bih savet!
Dersu, prijatel moj, šta misliš o ovome:
http://www.guitare-village.com/matos/04 ... /mark2.jpg
Gitara je Les Paul Deluxe 1972.g.
Svi mi kažu da je to kurton pojačalo sa generičkim tonom. Nisam ga svirao, samo slušao i meni je delovalo sasvim dobro.
Ako ništa drugo to je sigurno najlepši komad nameštaja u svakom stanu!
Molio bih savet!
- Dersu Uzala
Pa to isto pojacalo u tim Mk II varijantama su svirali od Keith Richardsa, preko Metallice do Dream Theater. Znaci pokriva sve stilove. Sad ako su tvoji poznanici imbecili i pridev 'genericko' im oznacava uredjaj koji je krajnje versatilan ('raznovrstan') i vrsi posao u bilo kojoj situaciji....sta reci?
Kupi brate polovnog bassmana krsinu, pa ga tu restauriraj (ima ovde 'jezivih' sturucnjaka po forumu koji ce ti ga 'srediti' za male pare, stavise napravice ga i boljim).
Ili kupi Peavey Classic 30 ko doajeni muzickog foruma. Sta mene pitas koji moj.
Ako imas malcice mozga onda ti je jasno sta je Mesa Boogie.
Kupi brate polovnog bassmana krsinu, pa ga tu restauriraj (ima ovde 'jezivih' sturucnjaka po forumu koji ce ti ga 'srediti' za male pare, stavise napravice ga i boljim).
Ili kupi Peavey Classic 30 ko doajeni muzickog foruma. Sta mene pitas koji moj.

Ako imas malcice mozga onda ti je jasno sta je Mesa Boogie.

-
E to sine, tako te volem!!! Ma samo sam ga slušao više puta i meni se dopada. Bilo bi to već hod mene samo je cifra malo visoka, a i datum visokDersu Uzala wrote:Ako imas malcice mozga onda ti je jasno sta je Mesa Boogie.

P.S. Classic mi se nikada nije dopadao, a ti stari Fenderi su uglavnom kršine, sve što je zaista valjalo odavno je otišlo napolje!
-
Usred Zala wrote: stari Fenderi su uglavnom kršine, sve što je zaista valjalo odavno je otišlo napolje!

Classic 30 je bre do j@j@! 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Kill surf city wrote:Usred Zala wrote: stari Fenderi su uglavnom kršine, sve što je zaista valjalo odavno je otišlo napolje!

Ma daj nama ako ti slucajno naleti neka krshina iz 60tih ili 70tih...moze i sa losim lampama i elektrolitima.... nikakva frka nije

-
Usled Zara, Derszu Uszala. 

Kad se neko sam sebi piše 

- Dersu Uzala
No frks.Usred Zala wrote: E to sine, tako te volem!!!
P.S. Matori, objasni ovim psihopatama da ti nisi ja niti sam ja ti. Grazie.

P.P.S. A i admini mogu da vam uslikaju IP.