fender stratokaster replika
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
fender stratokaster replika
Da li neko nesto zna u vezi ovih gitara poreklom iz kanade sa fenderovim originalnim logom?Interesuje me koliko su i da li bolje od skupljih squier gitare eventualno mexico stratova?Vidim da se prodaju modeli guilmor,s9,clapton...
Unapred hvala!
Unapred hvala!
Re: fender stratokaster replika
Cisto sumnjam da bi se neko u Kanadi usudio da proizvodi nesto sa Fender logom, jer racunam da je Kanada pravno gledano prilicno regulisana zemlja. Sam Fender ako se ne varam nikada u kanadi nije proizvodio gitare, tako da nije ni to u pitanju. Ono sto predpostavljam da je po sredi je da te neko lozi da je u pitanju Kanada, vec je gitara verovatno proizvedena negde na istoku. Sad, postoji i treca varijanta da je u pitanju recimo Godin gitara (cini mi se da su one iz Kanade) i posto oni prave stratolike gitare da je neko preradio u Fender Strat. mada sumnjam u to, inace Godin su kvalitetni instrumenti.
tako sa nesto i ja razmisljao...jos nisam cuo za kanada fendera!interesantno izgleda na slikama,a i covek posteno kaze da su replike...
bas me zanima da li je neko imao iskustvo sa tim alatkama,ne bih da se zaletim ali i ne mora da znaci da su lose...
evo linka kako to izgleda http://www.kupujemprodajem.com/Nekoliko ... -oglas.htm
bas me zanima da li je neko imao iskustvo sa tim alatkama,ne bih da se zaletim ali i ne mora da znaci da su lose...
evo linka kako to izgleda http://www.kupujemprodajem.com/Nekoliko ... -oglas.htm
Moje skromno misljenje... mani se ovih gitara i lika koji je prosuo pricu da su iz kanade, mislim mozda su donete iz kanade ali su proizvedene u kini i slicno i mahom su prepravljeni skvajeri u pitanju prilicno sam siguran. Taj crni satro gilmur je i bio na oglasima jedno vreme kao squier sa promenjenim logom.
kako god,hvala na informacijama!
sito i tampon stampa su cudo ...preradjuju se i budze ljudi a da nece gitare...!!!
mozda se neko javi ko je vec pazario neku od ovih gitara,ko zna mozda i natpis utice na kvalitet tona...
salu na stranu za tu lovu i to je korektno...
sito i tampon stampa su cudo ...preradjuju se i budze ljudi a da nece gitare...!!!
mozda se neko javi ko je vec pazario neku od ovih gitara,ko zna mozda i natpis utice na kvalitet tona...
salu na stranu za tu lovu i to je korektno...
Umesto lepo da napisu da su kineske oni stave ovako. Probaj to ako ti je blizu pa ces i sam videti.
Fender koliko ja znam nikada u Kanadi nije imao nista google je cudo
Fender koliko ja znam nikada u Kanadi nije imao nista google je cudo

- Haralampije
Kakva crna Kanada.Mozda svercerskim kanalima stiglo donde,pa onda taj pokusava da uvali kod nas,a mozda i taj lupa posto misli da ce lakse prodati ako zainteresovani vid to da je kao iz Kanade.
Iz iste fasbrike dolaze kao i hiljade takvih "gibsona","fendera","prsova","ibaneza",sto se valjaju za 50-100 dolara sirom sveta,kao i one "replike" sto su prodavane pre par meseci na onom nekom sajtu.A to sto su klepton,gilmur,malmstin,blekmur,sles i zak vajld modeli,u boziju mater,samo po izgledu malo.
Jos kad im stave cenu od 500-700 evra,da se upisas od smeha.
Iz iste fasbrike dolaze kao i hiljade takvih "gibsona","fendera","prsova","ibaneza",sto se valjaju za 50-100 dolara sirom sveta,kao i one "replike" sto su prodavane pre par meseci na onom nekom sajtu.A to sto su klepton,gilmur,malmstin,blekmur,sles i zak vajld modeli,u boziju mater,samo po izgledu malo.
Jos kad im stave cenu od 500-700 evra,da se upisas od smeha.
Kao što onomad konstatovasmo, najezdom ovih "klon" vesala po ovakvim cenama samo je načinjena ogromna šteta običnom malom Perici koji bi da kupi neku pristojnu tanburu, umesto da nekog polovnog mehikanca dobije za 200-250 evara u konkurenciji ovih suludih cena za te "replike", ljudi koji prodaju original meksičke Fendere, hteli ne hteli, moraju da ih valjaju skuplje od ovih cepanica pa to onda dođe više nego što treba, al' šta da se radi (kad malo selo nema jazz orkestar)...Haralampije wrote: Jos kad im stave cenu od 500-700 evra,da se upisas od smeha.
Oj Srbijo, nigde 'lada nema...
salu na stranu za tu lovu i to je korektno...[/quote]
mozda!!!
salu na stranu za tu lovu i to je korektno...[/quote]
mozda!!!