Posedujem
http://www.mixmusic-company.com/compone ... turer_id=9 pune cetiri godine. Zadovoljan sam drvetom, zavrsnom obradom, zameram kvalitetu vijaka na FR-u cije zamena nije kostala nista specijalno (red velicine 5 eura).
Gitara ima EMG HZ H4 ( dusu dali za HM ) magnete koji su fenomenalno zvucali na nekom Laney pojacalu u MixMusic-u. Sviram Marshall-a, preko OD-a kanala, tako da je taj fenomenalni zvuk malo skliznuo u low-end sto mi se ne svidja, ali nije neupotrebljiv. Odredjeni poznavaoci su mi preporucivali zamenu magneta u cilju dobijanja otvorenijeg zvuka. Po njima drvo je na mestu, sto se i cuje kada gitaru sviram na suvo. Inace na Fender pojacalima dobijam sound skoro kao po mom ukusu.
Probao sam i par Hamer-a sa Duncan Designe magnetima i po mom slusanju rekao bih da pokrivaju siri zvucni spektar, sa malo manje "balls 2 the walls" primesa.
Slazem se da prilikom dalje prodaje gitara dosta gubi na ceni bas zbog neupucenosti auditorijuma.
Inace, sve sto zelis da znas o drvetu i hardware-u imas na Hamer sajtu i sve je onako kako pise. To je razlog zasto sam ja sebi kupi to sto sam kupio.
Ako imas pitanja, postavis direktno Hamer-u i oni ti odgovore i posavetuju u zavisnosti od tvojih zelja.