Deluje kao posten komad drveta, zvuci korektno kroz lampu, nego razresi misteriju zasto PJ?!nemanjavelimirovic wrote:Uzeli smo novi bass mom basisti, pa sam resio da ga snimim, jer retko ima testova Hohner basova na netu...![]()
![]()
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
zeam se ja malo @Wild Child, al manguparija odmah krenula da namrkava i izvrce na shegachenjeWild Child wrote:sta? na mesi? pa nije na svakoj mesi pozadi reverb...

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa pazi, nemam nishta protivu ni JB ali, ipak sam vishe naslusan prec baseva, a sledeci bas koji cemo uzeti kad ovaj isviramo je sigurno Rickenbaker...to je makina. Prec mi je najbolji u miksu kad god snimali neshto, nebitno od vrste mjuze.Bozha wrote:Deluje kao posten komad drveta, zvuci korektno kroz lampu, nego razresi misteriju zasto PJ?!nemanjavelimirovic wrote:Uzeli smo novi bass mom basisti, pa sam resio da ga snimim, jer retko ima testova Hohner basova na netu...![]()
![]()

Ne dovodim ja P u pitanje, stavise podrzavam sve sto kazes, nego si me zbunio sa onim J u naslovu, a nigde J magneta...? Kakogod, voleo bih sve u kompletu licno da testiram.
e znao sam da je mesa govno, al kad sam čuo da im je reverb pot pozadi... pa mislim koji *****
You're makin' Dersu trigger happyDuane wrote:e znao sam da je mesa govno, al kad sam čuo da im je reverb pot pozadi... pa mislim koji *****

- Dersu Uzala
TSM wrote:Prije mjesec-dva sam zamijenio ovo
sa ovim

To neki Petrucci? Baci nam koju sliku 

Napokon i ja da se oglasim ovde..
Nemanjin LTD je u mojim rukama, mislim da nema potrebe da je slikam opet, imate inace slike na ovoj temi
@nemanjavelimirovic
Danas je bilo predivno, svima nama, i hvala ti puno na gostoprimstvu

Nemanjin LTD je u mojim rukama, mislim da nema potrebe da je slikam opet, imate inace slike na ovoj temi

@nemanjavelimirovic
Danas je bilo predivno, svima nama, i hvala ti puno na gostoprimstvu

@wook chestitka
@nemanja dakle, marauder? blacktop JM? CP JM? MM JM/TM? ......

@nemanja dakle, marauder? blacktop JM? CP JM? MM JM/TM? ......

- mislim_stvarno
cestitke wooktchino

Chestitke Vuche!
E hvala svima, bice neki kaver uskoro nadam se, pa ce gitara da se cuje&vidi™