Hvala unapred!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Daj Boze da je tako!Funkomat wrote:Verovatno nece nista morati da se menja, samo da ih iznivelise, pogotovo ako su ђambo pragovi.
Dogovoricemo se kada tvoj rg350 napuni 22 godine i ako je JapanactheTrooper wrote:Ili posalji meni gitaru, ja ti posaljem moj RG350 u savrsenom stanju, bez nadoknade
Ja sam nedavno nosio gitaru kod Neše u Mix u Novom Sadu, sve radi, zamena pragova, nivelisanje, zamena pickupa , servisira struju gitare itd.Meni je na staroj gitari uradio refreting, zamenu volume potova i nuta, cene su mu pristupačne a kvalitet rada odličan.Nostradamussen wrote:Izvinjavam se sto kradem temu![]()
Da li neko zna koji ima majstor u Novom Sadu koji radi nivelisanje pragova i koliko to kosta otprilike? Imam slican problem kao destructor
ok thnxgondi wrote:Ja sam nedavno nosio gitaru kod Neše u Mix u Novom Sadu, sve radi, zamena pragova, nivelisanje, zamena pickupa , servisira struju gitare itd.Meni je na staroj gitari uradio refreting, zamenu volume potova i nuta, cene su mu pristupačne a kvalitet rada odličan.Nostradamussen wrote:Izvinjavam se sto kradem temu![]()
Da li neko zna koji ima majstor u Novom Sadu koji radi nivelisanje pragova i koliko to kosta otprilike? Imam slican problem kao destructor![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest