http://www.muzickiinstrumenti.rs/site/i ... Itemid=113

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
i meni je taj hamer estetski tesko svarljiv, ali oni sa dva roga su mi puno lepsi... sta vise lepi su mi...umart wrote:tom hameru ja prvo ne bih mijenjao magnete,bez ako si bas naumio sta ces da furas u LP-olikoj gitari (kao ja sto bi kacio SD custom/P rails u svaki LP i SG).gitara stvarno super zvuci,jos mi se dopada sto svaka pojedinacna gitara je za nijansu ili dvije drugacija tonski,i meni se bijeli najvise dopao,pisao sam ranije jos smo zimus birali drugu LP-ja,i ta gitara nije uzeta jer momak stvarno nije mogao estetski da svari gitaru.sto se tice tona nema tu sta,odlican instrument (e da je takvih bilo kad sam ja pocinjao,a tek oni prije mene...),ja bi prije ulozio u vrhunske civije,i znas da imas instrument sa kojim mozes svukud.
meni je tokai sonicki blizi mom ukusu,ali za neku malo moderniju i malo vise mejnstrim mjuzu,hamer je pun pogodak.uglavnom probati i jedno i drugo pa sta zapadne za oko/uvo.
Ovo niko ne primecuje, je l' da?nodi wrote:Okej, hvala vam puno! Da li na ovom forumu ima neki nacin da se izrazi zahvalnost? Neka reputacija, nesto?
Sve te gitare cu da uzmem u obzir kada budem kupovao.![]()
Imate li neki savet kada probam gitaru prvi put, na sta da obratim paznju?
I jos uvek mi niko nije rekao nista o onom flightu iz prvog posta. Doci ce sredinom sledece nedelje u mitros, pa cu moci da ga probam, ali pre toga bih voleo da cujem vase misljenje
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest