Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Dejaah

Re: Oprema Koju Imate

Post by Dejaah » 03 Oct 2012, 17:33

hvala :)

umart

Post by umart » 03 Oct 2012, 17:36

brate taj stagefive je brutalno dobar

Dejaah

Post by Dejaah » 03 Oct 2012, 17:41

jeste.. odlican je..
skoro sam se pomirio sa tim da uzmem warwick rockcase i onda mi na izleti ovo za 110 jura...
puna shaka brade !

umart

Post by umart » 03 Oct 2012, 17:43

110e?nije fer,ocemo i mi ostali za 110e

ne javljaj se vise na ovu temu dok nama ne obezbjedis za 100e :)

Void
kulen zmija

Post by Void » 03 Oct 2012, 17:51

факинг шит...110 :shock:

...свака ти част бураз :)

mrBlonde

Post by mrBlonde » 03 Oct 2012, 19:20

Image
Image
Image

bancika

Post by bancika » 03 Oct 2012, 19:27

koji je to gibson? jel mi se cini ili je bridge mnogo nakrivljeniji nego kod drugih gibsona?

Image

mrBlonde

Post by mrBlonde » 03 Oct 2012, 19:31

Sonex 180 custom. Aha, jeste malo nakrivljeniji

Milanares

Post by Milanares » 03 Oct 2012, 19:39

chestitke ljudi! :ziveli:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 03 Oct 2012, 20:20

Cestitke svima! :ziveli:
Zgresio sam opet :cry: , zamenio sam DanElectro za Duo Sonic 1:1 ...evo ga:

Image
Image Image

naime jedini razlog zamene je shto me smorio DanElectro, jer iako je imao interesantan zvuk, falilo mi je sustejna kod njega, ne znam zasto ali to im je izgleda boljka jer su skroz suplji i od neke sperploce ili cega vec, ko ce ga znati. U svakom slucaju sarmantne gitare, ali meni je ipak svaki fender mnogo interesantniji, nazalost. Mislio sam da je DanElectro bash okej neko vreme i verovao da nece otici nikad, ali eto GAS odneo salu i desilo se to shto jeste. :hide: U principu ovo mi je putanja ka sledecoj gitari koju ako uzmem, opet cu neko vreme da mirujem, nadam se ovaj put duze. :cekic: Nazalost ne mogu da cuvam sve gitare koje su bile kod mene, jednostavno imam potrebu za isprobavanjem i menjanjem jer nisam jos sve isprobao, iako sam sigurno vecinu toga, bar shto se standardnih gitara tiche. :) :ziveli:

Ova gitara ima jako kratku skalu i to je interesantno ko nije probao.. Magneti su handmade WIZZ, rade odlicno (Mislim da je covek iz Cro pravio...drugovi offsetashi ce znati ko je). Gitara je u super stanju s obzirom da je 1993ce godiste, Civije su gotoh i odusevljavaju...gitara kotira u cent. Bridge ima ko telac tako da je dosta twang-a ukljuceno u sam zvuk, koji mi najvise lici na neki stratocaster sound, naprimer, mada ima tu jos neshto. Uostalom da ne kenyam ja sad ovde romane, evo i testa:

Jos dve manje bitne stvari sam nabavio usput...alesis microverb dobio u zameni, a pojacalo je neko ko zna koje, pravljeno, solid state..., koje sam uzeo isto u nekoj zameni . naravno, ne bi bilo zanimljivo da ga nisam i ukrasio...svezim nalepnicama iz fender blacktop kataloga i jednom slicicom koja je bila na Duo Sonicu. Posto nije imao kapice potove, eto sad ima od TA peci 3 komada i jednu od strat -a (tone je volume). Ima gain, treble, bass i volume. 8)
offtopic:
Koristan savet za se onekoji zele da skinu slicice sa gitare - samo Zippo Benzinom polijte ono shto ostane posle skidanja nalepnice i pustite da se razgradi...posle samo prebrisete krpom, a na finishu ni traga ostecenja niti ogrebotine od skidanja ostrim predmetima
:mrgreen: :XD:
Image
Evo i to sam testirao kratko, inace sve je snimano fotoaparatom, mrzelo me da palim zoom. Okej se cuje...samo je u testu alesis-a i pojke fotkash bio na zvucniku pa je malko cudan trip zvuka, ali cuje se. :-)

Ja kad odem u pakao, tamo ce biti samo Kupujem Prodajem sajt ali niko nece prihvatati zamene. :mrgreen:

Void
kulen zmija

Post by Void » 03 Oct 2012, 20:34

очекивао сам да Данелектро неш' никад заменити (под овим никад мислио сам бар до краја године :mrgreen: )

ал' честитке, нек' те све то дуго служи 8) :ziveli:

nesharm

Post by nesharm » 03 Oct 2012, 21:07

Ok zvuci ovaj Duo Sonic skroz.

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 03 Oct 2012, 21:16

Мада је мени у односу на Danelectro потпуно незанимљив. Е сад, ја сам из потпуно другачије приче, по мени може да се деси да електрична гитара има вишка сустејна, никако мањка :) тако да разумем откуд ова мењажа.

Void
kulen zmija

Post by Void » 03 Oct 2012, 21:19

Ленон се преврће у гробу због ове размене :mrgreen:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 03 Oct 2012, 21:31

Void wrote:очекивао сам да Данелектро неш' никад заменити (под овим никад мислио сам бар до краја године :mrgreen: )

ал' честитке, нек' те све то дуго служи 8) :ziveli:
Void wrote:Ленон се преврће у гробу због ове размене :mrgreen:
Neka ga. :D Jebiga ja sa Fender fan i to priznajem bez ikakvih pogovora. Iskreno i bas i akustaru bi zamenio ...prvo Dean-a za neki Sonoran a Thunderbirda za neki Prec i ja sam onda samo fender equiped guy, ali polako, bice i to ko i jedan strat nadam se nakd neki dobar USA aproved. :D
Kristijan wrote:Мада је мени у односу на Danelectro потпуно незанимљив. Е сад, ја сам из потпуно другачије приче, по мени може да се деси да електрична гитара има вишка сустејна, никако мањка :) тако да разумем откуд ова мењажа.
To sam i ja skapirao u pocetku. Pazi, sama gitara Duo Sonic je skroz drugi pristup sviranju jer su polja izmedju pragova jako uzana i mala, ali kad se navikens posle par minuta, znaci sav si brz i lud a ton joj je savrsen , ono fenderovski... Kod Dan-a je prica da ima neki shimmer zvuk onako fin divan i krasan koji najlepse izlazi na recimo VOX crunch tripu ili na nekom blagom OD-u sa malko reverba i sl.., ali ja takvo shto jako retko koristim, kod mene je ili clean (bustovan) ili OCD napanjen ili RAT napanjen...DanElectro nije bash za to, mislim moze....svirah ga u BanjaLuci na mnooooogo vati pred 5000 ljudi, sve je to super, ali kazem - nema sustejna a ton koji je kod njega top noch, nemam ni u jednoj pesmi koju sam napravio...I da...neck magnet i bridge su dosta nebalansirani. Radi okej neck ili middle pozicija, bridge je manjeg outputa (tako je predvidjeno), a ni to mi se nije svidelo... tako da posle puno brainstorminga...voila. A i GAS je dodao na vatru ko i uvek. Kontam kod nekog psihica....shta mislite o tome? :mrgreen: Jel ima neki dobar a jeftin, i jel moze neka zamena>? :idea: :roll: :XD: :grummel_2:
nesharm wrote:Ok zvuci ovaj Duo Sonic skroz.
aha :) :ziveli:

Post Reply