Digitech ddm death metal distortion

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

umart

Re: Digitech ddm death metal distortion

Post by umart » 20 Oct 2012, 22:56

mrzim i ja mt2 zujalicu,ali generalno dobija losu reputaciju jer je ljudi ne koriste kako je dizajnirana.to je full preamp i ona se bode u cisto pojacanje (return pojacala,poweramp pa kabinet) nikako u preamp in pojacala.koliko ljudi nje moglo da vjeruje koliko bolje zvuci kad bih im ukazao na ovo.ali se slazem da za dist u pedali ima mnogo boljih rjesenja od nje,nemam pojma koliko maksa valja klonove sansamp gt2,ali da ja sviram metal i oslanjam se na pedalu znam da bih ovo uzeo.

kwiss

Post by kwiss » 21 Oct 2012, 09:03

Image[/img] Imam obe pedale,za MT ne delim vaše mišljenje a za digitech slažem se da je obično sranje.Jutros sam probao ovo što umatr predloži.MT neuporedivo bolje radi samo što malo gubi hi gain,mada i death metal solidnije radi u ovoj kombinaciji za razliku od MT mora da se doda booster :cao:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 21 Oct 2012, 10:53

Ne znam dokle je objasnjavati, pedale samo bacis. To je za mentalno-retardiranu sirotinju.

Don't be thinking like that. Think freely. Whatcha need? Da da daaaaaa. Fuzz. Got it. Next. :kokice: :hide: :mrgreen: :ziveli: :metal: :bambi:

I nemo smarate RR-a, covek nije zavrsio osnovnu skolu Studija B vizavi elektronike. Niti Bancika, niti Cortex, Niti Maksabass. Nemoj se tripujete, momci se grce da odrate nesto jevtino, ali jedva nabadaju o cemu se radi.

Nije lako, kad nikad nisi studirao elektrotehniku i niko ti nije objasnio kako to fakin tece struja jel. Ne napon. Napon ne tece. Struja. (Doduse ovo je poruke za legendarnog Heruvata sa Glazbemog Foruma koji se tripuje da je jaje, pri tom ja navodno DIPLOMIRO elektrotehniku sa posebnim osvrtom na elektro/akustiku. Tip je imbecil. A verujem da je diplomirao. Zagrebacki ETF. Kao sto ce mnogi diplomirati Beogracki. Are you people fuckin clueless?

Pusa.

Now, if you really wanna talk audio-electronics, samo na PP. Ovo gluparanje je uzelo svecke razmere. Strucnjaka jebote na sve strane, Satro znaju koji su tu naponi na raznim cevima i tranzistorima. A vecina uopste ne kapira nit kako to radi, nit sta to implicira, samo se trte da budu politicki korektni.

Cupam kosu sad ovde. :grummel_2:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 21 Oct 2012, 11:41

Ako nisi studirao elektrotehniku, ne mozes da znas elektrotehniku, a ako si je studirao, onda znas sve, ne samo elektrotehniku (prirodno).
This post Bata Kovacsz approved. :bambi:
Last edited by sinisake on 21 Oct 2012, 11:44, edited 1 time in total.

Kill surf city

Post by Kill surf city » 21 Oct 2012, 11:42

JA kad neko vice to me mnoogo nervira...
+1

sinisake
The original one

Post by sinisake » 21 Oct 2012, 11:43

I nemojte da mi masete tu rukom, to mene JA mnogo nervira. :lol: :ziveli:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 21 Oct 2012, 11:53

Vidi, probudili se ova dvojica...koji u stvari nemaju sta da doprinesu materiji, ali sasma seguro nece otrpeti priliku da ispan'u kewl.

Ok, we got it. Next?

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 21 Oct 2012, 11:56

Stavise, hocu da pricam sa tvojim (Sinisa), Killovim (aj sad da te ne imenujem), Nemanjinim i Bancikinim caletom. I Blagojevim. Da da i Blagojevim. "Laza" neki drugi put, drzim oko na njemu.

Ako nemate caleta, kao ni ja, duboko se ispricavam, onda roditeljPovlakaStaratelj.

Ako ni to, consider myselfz roady-tell-star-a-tell.

umart

Post by umart » 21 Oct 2012, 12:28

sto ce ti moj cale?ja rekoh maksa jer sam probao par njegovih pedala,konkretno taj gt2 klon,a posjedovao sam pravog gt2 i to je manje-vise to,plus moze da ti momak odradi samo preamp sekciju tj bez onog speaker dijela i da je koristis kao sto bi koristio bas npr mt2,a pouzdano hotroded marsal i mesa modovi mogu da odrade manje vise svaki metal i high gain poprilicno solidno na iole krstenijem pojacalu,za ovo kuca-proba-danguba vise nego dovoljno,a kontam da ne izadje narocito skupo,jer momak kaze da nema love.

djede bolan lakse po nama laicima malo,vidis da je odje sve stap-kanap.

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 21 Oct 2012, 13:25

Vidim, ali isto tako vidim i da si mudrac od preko 7000 postova ojnamo. Pa sve onako, autoritativno i kategoricki. To me jebe. :mrgreen: :kokice: :ziveli: :bow: :bambi:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 21 Oct 2012, 13:26

sinisake wrote:Ako nisi studirao elektrotehniku, ne mozes da znas elektrotehniku, a ako si je studirao, onda znas sve, ne samo elektrotehniku (prirodno).
This post Bata Kovacsz approved. :bambi:
Naravno. Kako drukcije. Celog zivota?

umart

Post by umart » 21 Oct 2012, 13:29

Dersu Uzala wrote:Vidim, ali isto tako vidim i da si mudrac od preko 7000 postova ojnamo. Pa sve onako, autoritativno i kategoricki. To me jebe. :mrgreen: :kokice: :ziveli: :bow: :bambi:
ojnamo sam od 2003ce,tako da to i ne izadje toliko nolajferski,a i nije svih 7000 vezano za gitaru,cak stavise mislim da nemam ni 100 postova dje pametujem,vise su to neke interne fore.a to autoritet,to mi je karakterna osobina :)

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 21 Oct 2012, 13:31

Dzizz, skromnog li sinovca.

Ja'b' reko da je autoritativus maksimus tamo. :mrgreen: . Paraskeva.

Zweeeeeeeeeeeeeeeeeeeljo? Salim se, ne zna Zole, on je od juce, iako je malo mladji od Dunava, malo stariji od mamuta.

Vrsnjak Deda Mraza.

Mrav

Post by Mrav » 25 Oct 2012, 00:16

Obožavam ovog Dersua kad popije :ziveli:

A šinko, death metal nije u pedali, death metal je u srcu :D

Born_Dead

Post by Born_Dead » 01 Nov 2012, 00:09

taj digitech ima jednu dobru stvar a to je izlaz za mix. Ja sam ga imao u 2 navrata. Koristio sam ga kada na probama nema pojacala ja ga direkt u mix sa njegovim izlazom i xyz puta zvuci bolje nego dimebag (koji kosta 100e) ali na pojacalu druga stvar :DDDD e ,ali ja kada sam ga svirao na pojacalu isto sam radio,izlaz za mix bodem u pojacalo ,nema zujanja dobijes neki chunky zvuk,za probe ono nije lose,za neku bednuckaviju svirku moze da ti podje de ce da se cuje SSSSSZZZZZZZZDDZDZDZDZDZDZDZDDZDZZZZZZZZZZZZZZ ali Z ne Ž, tj DZ DZ DZ a ne DŽ DŽ DŽ :) (morao sam malo slikovito)

Post Reply