way cool...kako su te pustili da pipnes? Ja sam bio u nekolko HR cafea i bilo je poznatih gitara ali zastakljene.komil wrote:Nemam, al sam je "imao" na 10 minuta: Hendrix-ov jedini left hand, Flying V, ovde su baš i žice koje je svirao Hendža na Isle of Wight (tu informaciju su mi saopštili kad sam počeo malo jače da bendujem, srećom, izdržale su). Srdačan pozdrav uz narodnu pesmu "Dotak'o sam Džimijevu mas' od prsta".Spoiler:
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
All I had to do is ask, nicely. Pitao sam bezveze da li je tu direktor, rekli mi da sačekam, posle dolazi neki simpa lik ispostavilo se da je vlasnik, proćaskao s njim, odveo me u podrum gde drže sve te stvari, ovo je sve slikano u podrumu, većina stvari tamo nisu zastakljene, sam mi je on ponudio da uzmem u ruke šta god hoću, maltene me nagovorio... stavio mi na glavu Dilanov šešir itd. lucidan neki i vrlo ljubazan lik.... mislim da imam još negde i njegov broj telefona, ako budeš išao u London, javi da iskopam... nisam ga ja ničim opčinio, čovek je jednostavno takav, biznis mu cveta, nema briga tog tipa, a on bi izgleda najradije po ceo dan sedeo i ćaskao sa ljubiteljima "starih dobrih vremena".... ovi jastučići na kojima se sedi su isto Džimijevi...bancika wrote:way cool...kako su te pustili da pipnes? Ja sam bio u nekolko HR cafea i bilo je poznatih gitara ali zastakljene.
ovo ništa nije zastakljeno:

Bo Diddely-jeva gitara (naravno):

Od Cobaina tu je njegov Jazzmaster i njegov svadbeni poklon za Courtney (sve stoji nabacano, onako opušteno, zajedno sa Lenonovim suvenirima iz Indije), Jeff Beck-ov neki matori Telecaster.. Elvisova neka odeća (e, Elvis stvari su već pod staklom, bato

Definitivno nisu bile 8 ni 9-ke, bile su ili 10-ke ili 11-ke, recimo. Ali ovo je Gibson, možda je na Strat stavljao tanje.Cortex wrote:au torima lepo leponego reci ti sada nama jesu li ti te zhice delovale debelo ili kao osmice kao shto se pricha?

Last edited by komil on 01 Nov 2012, 11:21, edited 1 time in total.
uu, ložim se na mini-humove-
videh ga na Vai-jevom koncertu, cini mi se da ga je Wiener svirao. Simpaticno zvuci, al za 3.5k zelembaca malo mnogo
Wiener je imao jedno 4 puta bolji ton od Vai-a...
komil wrote:
Nemam, al sam je "imao" na 10 minuta.

(

uh, lepoticaFunkomat wrote:
u jbt. vrh
al jbg, zna se ko vozi traktor a ko otvara kapijuCortex wrote:Wiener je imao jedno 4 puta bolji ton od Vai-a...

- Dersu Uzala
Negsta neg se zna:bancika wrote: ...a ko otvara kapiju

I zatvara iza gazde.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Meni recimo ta krem zlatna gitara lepog oblika, super izgleda ovako, ali boja mi je uzas. Ne volim tozla pa to ti je..
ja bi pre ovako neshto:

ja bi pre ovako neshto: