Cestitke! Opako kremasto zvuci.mateuspoz wrote:
Dodje u moje ruke ova odlična sprava, narednih dana očekujem da objavim da sam i vlasnik dotične....nakon pola sata igranja sa njom mogu samo da potvrdim davno iskazano mišljenje da Fulltone sve što napravi da je izvrsno.....ovaj levi Boost deo je posebna priča....ali, treba mi vremena da se presaberem.....strašna sprava, prvi utisak, nadam se da će biti moja!
P.S. Voleo bih da mi neko ko ima iskustva sa GT500 objasni smisao prekidača boost-dist, dist-boost, gore po sredini...
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
- DrGreenthumb
- MF veteran
Baš tako, imao pedalu. Dist deo mi je uvek bio too harsh, pa sam prosledio daljeKristijan wrote:Ја бих онако на невиђено рекао да је у питању прекидач који глуми премештање педала у ланцу, оно која иде прва по реду. Кад је бустер после дисторзије, онда је то мање више мењање гласноће, а кад је пре, онда је сасвим другачија сатурација дисторзије.

A koja je cena otprilike te fine pedalice
...pa, kao u razmeni 150, on je uzeo jednu moju gitaru, dao svoju i doplatio Fulltonom, plus neka sitna kinta...Ma, drugovi smo, kada radim takve stvari sa prijateljima ili srodnim dusama onda tu ne postavljam pitanja. U Mitrosu je 27 hilj. i nesto, na online 169 dolara...to je to...
Još nisam stigao da se poigram sa njom ozbiljno ali ovaj Fat Boost deo je Fantastičan, po mom ukusu 100%, ovaj dist deo je vrlo kvalitetan zato što u bilo kom režimu čuva karakter tona gitare i pojačala, bolje nego neke druge distorzije koje sam imao, imam ili probao...jeste kremasto ali može i da ujeda...ali boost ....
Još nisam stigao da se poigram sa njom ozbiljno ali ovaj Fat Boost deo je Fantastičan, po mom ukusu 100%, ovaj dist deo je vrlo kvalitetan zato što u bilo kom režimu čuva karakter tona gitare i pojačala, bolje nego neke druge distorzije koje sam imao, imam ili probao...jeste kremasto ali može i da ujeda...ali boost ....

Na predlog Babe Slima, evo fotki:

Odlično. Želim ti da te dugo služi prinova!
Trebalo bi na tom Telcu da se podese sedla, ja sam ih rastavio radi podmazivanja ali sam ih vratio po slučajnom rasporedu. Treba da se podesi ponovo intonacija i visina. Nisam stigao to da uradim. Visina magneta je isto vraćena otprilike.
Trebalo bi na tom Telcu da se podese sedla, ja sam ih rastavio radi podmazivanja ali sam ih vratio po slučajnom rasporedu. Treba da se podesi ponovo intonacija i visina. Nisam stigao to da uradim. Visina magneta je isto vraćena otprilike.
Ma da, pa setup ide uz nove zice...thanx!
Kolko ti je prelep ovaj crveni P, zavidim ti
Oprema dojaja! Da te predugo sluzi! 

Hvala ti najlepse brate dragi!
-
Zamena moguca

Evo ti iz malo lepseg ugla 

Naravno, ovo je malo bolesna sala...

Naravno, ovo je malo bolesna sala...

-
karton wrote:Zamena moguca
HAhahahahah!!!

Zamolio bih ako moze neko da mi kaze optimalnu cenu za digitech-ov RP150 procesor. Naravno polovan. Stavio sam oglas na kupujem prodajem po ceni od 4500din ali niko se ne javlja. Platio sam negde oko 10k din. Da ne shvatite pogresno. Nije reklama vec samo pitam za savet. Hvala unapred. 

Код процесора је сасвим ирелевантно колико си га платио, једноставно стално се избацују нови модели, а стари модели нема шансе да држе цену. Оптимална цена је она по којој неко хоће да га купи, а беспарица је, тако да треба да будеш спреман да ће цена да се сроза на јаааако бедан ниво. Чак нисам сигуран да имаш икаквог рачуна да продајеш сада ту справу. Можда некакав посао још увек може да обавља, а за паре које ћеш да добијеш нећеш моћи ништа да купиш.