Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
A ovo je lep headstock? 

Meni je kul.
mah, kao da su rekli "aj da napravimo fender headstock za koji fender ne moze da nas tuzi. Trulo.Funkomat wrote:Meni je kul.
bancika wrote:mah, kao da su rekli "aj da napravimo fender headstock za koji fender ne moze da nas tuzi. Trulo.Funkomat wrote:Meni je kul.

-
gitara deluje kvalitetno urađena
a opet, deluje kao gitara koju je program za rezanje drveta rezao u vreme isticanja trial verzije..
pri čemu su radile još samo nepotpune opcije za model stratocastera
nešto u meni bi volelo da ima ovu gitaru
a opet, nešto u meni bi je uvek posmatralo kao neoplođenog jaguara..
a opet, deluje kao gitara koju je program za rezanje drveta rezao u vreme isticanja trial verzije..
pri čemu su radile još samo nepotpune opcije za model stratocastera
nešto u meni bi volelo da ima ovu gitaru
a opet, nešto u meni bi je uvek posmatralo kao neoplođenog jaguara..
Last edited by Boogie Woogie on 07 Dec 2012, 12:15, edited 1 time in total.
reverend kevara. jeste headstock malo diskutabilan ali nije strashno, kad sam zavoleo Parkerov headstock onda mi je ovo dechija igra za zavoleti 

Meni headstok bas sabija, taman je fin spoj izmedju klasik fendera i 'inovativnog'. Kao sto na gitari npr ovaj donji rog ima savrseno pravu liniju koja odudara od klasicnog zaobljenog oblika, tako i na glavi...
za reverend od mene

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
I meni bi bilo bezveze da je fender headstock...ovako je nekako cool i autenticno...Jemeliti Crbiju pa nema da se kupi u nas.
Strava su im sve gitare...a jos zalije mi je za Fano...tek to je materijal za isprobavanje..http://www.facebook.com/FanoGuitars?fref=ts

Strava su im sve gitare...a jos zalije mi je za Fano...tek to je materijal za isprobavanje..http://www.facebook.com/FanoGuitars?fref=ts
Verujem da tako ide dizajniranje vecine gitara.bancika wrote:mah, kao da su rekli "aj da napravimo fender headstock za koji fender ne moze da nas tuzi. Trulo.Funkomat wrote:Meni je kul.

i meni se cini, vleika vecina gitara koje sam video su bile samo malo promenjeni dizajnovi fendera ili pak gibsona... ovi reverendi su zanimljivi, ali ja ga sigurno nikad ne bi pravilno "izneo" tako da ga nikad ne bi ni kupio verovatno...
[youtube]Uh0qhXpemoY&feature=player_embedded#![/youtube]
-
dobro zvuce pikaps i gitara
sve dobro zvuci..dobro i masno
Nema tu masti dovoljno... Ne znam da li je do snimka, slusalica, ukusa... nista posebno, jbg. 

-
Nije, ceo desing™ je problematican, imo.sinisake wrote:A ovo je lep headstock?

Kako ljudi uopste sviraju te gitare sa tri p90ke ili jos gore tri hama? Gde tacno trzaju? Hajde moze se spustiti srednji magnet ali kapiram da nema sanse da zvuci kako valja nakon sto se spusti dovoljno da ne smeta.