U moju odbranu vecinu sam ja napravio ili neki drugari
Ovaj board kao shto ga vidish ovde, to i wah nosim na probe. Kad zavrshim board, a ostalo je malo za srediti i zameniti, predstavicu ga valjano sa objashnjenjima. Recimo da sa ovim boardom ovako kako ga vidish imam dve odvojene linije koje dele neke efekte, a na probama sviram stereo, pa u refrenima i jachim delovima ubacujem i orkestracije preko harmonizer procesora koji se nalazi ispod boarda tj za njega je zashrafljen a na toj liniji su i Lel ruski paramteric eq kao i Cave Dweller delay [ono sa ogromnim knobom na levoj strani boarda]. Zajednichke pedale za obe linije su Vox autowah i Octa-Squeeze [octavia i orange squeezer u istom kucishtu jel].
Ovaj setup koristim vec mesecima i sve biva korisceno, naravno oktaviju palim za sad u samo jednoj pesmi npr, ali te momente tamo ne bih menjao ni za shta tako da nema shanse da je skinem sa board-a plus mi je to mozhda omiljena pedala, npr. Uni-vibe koristim malo vishe, nezgrapan je i ima zasebno napajanje but what the hell, ista pricha, ne mogu da se odreknem tog zvuka. Pazi, ja ne sviram u onom mozhda standardnom maniru heavenly cleans i onda cap na jednu pedalu i od jednom je to Mesa ili jcm800. Ja koristim stackovanje pedala, najchesce Ts808/SD9 u Fulltone 69 klon/ili Centaur koga gradim za tu namenu pa posle eventualno u neki booster mada za sad to ne koristim. Squeeze deo ove zlatne pedale koja ide pre toga mi koristi kao gain boost, predivno nagoji i drajvove i fuzzeve i zaista uchini ekvilajzaciono da iskochish u nekom solo delu ili nekoj melodijskoj liniji koja zahteva ogroman sustain. Sve izmedju, od clean-a preko crunch-a do heaviness-a dobijam volume knob-om na gitari. Tako mi je nekako mnogo prirodnije, istina, to je pain in the ass kad idesh po studijima jer to zvuchi kao kjurac kad se ubodesh u neko tranzistorsko sranje od 200W ali trudim se da ne mislim na to vec da preguram probu produktivno i da bar uzhivam u modulacionim efektima

69 mi radi sjajno posle svake prljavshtine jer posvetli cleanup sound i uchini ga shirim, npr ti ako ochistish tube screamer dobijesh tupav ton chak i sa treble bleed kolom instaliranim na gitari, medjutim kad su ukljucheni u isto vreme i TS i 69 pri chemu je 69 verovatno na nekim mild podeshavanjima, onda se sound mnogo lepshe i bistrije ochisti volume knobom a i dalje je 100% tube screamer sound ili ajde 95%. SD-9 radi josh bolje sve to.
Modulacioni efekti su mi svi u jednom loop-u, sem univibe-a, pa ih jednim pritiskom na switch [ovaj dole levo mali] ubacujem i izbacujem iz signala.
You gotta have a tuner.
I guess that's it. For now.
Opet, najsrecniji bih bio kada bih mogao da koristim samo fuzz face, delay, wah, octaviju i phaser/univibe. Nazhalost, muzika koju trenutno sviram sa bendom ne mozhe se izvesti sa ovim pedalama. Za mene ne postoji veca sreca od fuzz face-a i njegove interakcije sa single coil magnetima ali avaj. Tek treba da se upustim u neki bend gde bih mogao to da koristim i to bash prizheljkujem vec neko vreme.