Pomoc - Fender Blacktop i Klasican Start

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

fattwang

Re: Pomoc - Fender Blacktop i Klasican Start

Post by fattwang » 25 Dec 2012, 00:25

silverlake wrote:Da li jos neko kod nas u zemlji radi sa Fenderima i Squerima osim Mitrosa ?? ...na lageru nemaju nista sto ih pitam...
Radnja veličine Mitrosa je velika i za svetske uslove. Retko ćeš gde videti veću. Još kada se tome doda kakva je kod nas ekonomska situacija i kakva smo provincija, možemo da budemo srećni da imamo uopšte muzičke radnje. U inostranstvu je velika prednost što postoji mogućnost da ti, ako nešto nema u radnji, brzo nabave traženu robu. Naravno dostupnija je i on-line trgovina.
Svakako da bi bilo lepo da muzičke radnje imaju pravu sliku svoje ponude na sajtovima ali to je generalno boljka za sve trgovine.

nesharm

Post by nesharm » 25 Dec 2012, 00:31

Nemaju ni ti u 27. marta, ni Mix, dakle samo nasusni Mitros, ili inostranstvo.

silverlake

Post by silverlake » 25 Dec 2012, 14:29

Ok, hvala :( (najverovatnije preko ili nesto drugo osim Fendera)

@fattwang - Naravno da sam ispizdeo, kada na sajtu ima svega, a ovamo polovine nema! Ne kazem da su mali, ali ovo je bas bezveze. Dignem sajt i stavim da imam sve zivo, a ustvari polovinu nemam? Jos pri tome uredno i novogodisnji popust se ispisuju? :)

Hvala za info.

HeatMan

Post by HeatMan » 25 Dec 2012, 15:57

Cortex wrote::lol:

Ono shto sam probao od Blacktopa delovalo mi je odlichno izradjeno ali je zvuk bio ochajan. Uzmi shta ti se vishe bude svidelo, ono shto te vuche da svirash, to je jedino i bitno. Posle cesh uzeti neshto i shto ti vishe lezhi. Takodje razmisli i shta cesh kasnije moci lakshe da prodash, htecesh da prodash u to budi siguran.
Uvek ima nekog ko ce kupiti klasichnog strata na oglasima. Ja glasam za njega.
ma blektopi su pravljeni za hi gain dz dz varijante.. meni se chak i clean svidja, ako nekad budem imao toliko para pa bih i njega uzeo chisto da imam josh jednu varijantu za ritam djitre..

ontopic: hocesh li zvug single coilova ili humova? (prilichno tamnih humova) to se odluchi i znacesh shta ti treba

silverlake

Post by silverlake » 26 Dec 2012, 13:12

Uglavnom sam ranije svirao na singlovima, tako da u sustini njih gledam, ali mi je najbitnije kako mi gitara lezi pod rukom, dal su hamovi, singlovi, ovo, ono, nije mi toliko bitno, jer ih uvek mogu promeniti, a i pored tolikih pedala i procesora i svega, verujem da mogu izvuci ono sto hocu :)

HeatMan

Post by HeatMan » 26 Dec 2012, 14:10

pa onda probaj obe i uzmi sebi tu koja ti vishe prija, ne znam chemu ova tema onda? :)

silverlake

Post by silverlake » 26 Dec 2012, 16:46

Napisao sam u prvom postu ;)

Post Reply