Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
i bmw fanboys bi mrzeli opel da kosta kao bmw 

-
Moj Brend™ je bolji od tvog.
- Hillybilly
Izvini ako sam ostavio pogresan utisak! Uopste se ne kajem sto sam je uzeo. Samo sam hteo da vidim kakva su drugima iskustva sa njom...nemanjavelimirovic wrote:E jbg, ja sam mislio da ces biti zadovoljan Line 6-om, mislim na mojoj nema shuma (ili sam ja ogluveo, meni susti i zuji ionako i ovakoHillybilly wrote:Ja uvek prvo probam sa baterijom, pa pomislih mozda je prazna, nakacim napajanje isto.
Naravno, govorimo o šumu ne o zujanju, brujanju i sl... Baš šššššušti!), a taj primerak nisam probao, samo znam lika koji prodaje, pa zato sam preporucio jer je delovalo kao okej cena i dil.... Pa ako ti mnogo susti, cimnu Pedju reci mu za problem, pa vidite neko resenje. Bas bezveze....
Bez obzira, tvrdim da je sjajna pedala, da zvuci odlicno i da ima sjajan odnos kavlitet/cena!
I jos jednom, vekiko hvala za informaciju!
mora da joj se podesi mirna izlazna struja i onda nece da shushti
+1dweezil wrote:mora da joj se podesi fender struja
da da bi se poklopila sa fender strujom na djitri, parnjaci sine 

+2dweezil wrote:da da bi se poklopila sa behringer tunerom
dokon jarić i kondenzatore pokrštava 

- Dersu Uzala
Nije bas tako, lepo je reko Bancika. TC je poceo zivot kao 100% profi firma i stekao veliku reputaciju, ali se poslednjih godina malo 'spustio u narod' ne bi li jos vise kinte zaradili i okupirali vise trzista, rezonujuci 'hej ako navucemo amatersku ekipu ili klince ili hobiste, jednog dana ako predju u profi vode zamenice tu nasu low end opremu sa high-end (profi) verzijama. Line6 prica je obrnuto proporcionalna, oni su poceli kao firma za hobiste/klince/amatere onim POD-om i kojekakvim PC-baziranim igrackicama, da bi kasnije presli satro na digitalna pojacala i pedale i napokon na rack sisteme za satro profi upotrebu, rezonujuci 'hej, kad smo vec usli u narod daj malo da se udenemo i medj profi publiku koja ne pita sta kosta'. U pitanju jeste percepcija ali i reputacija.Kill surf city wrote:Moj Brend™ je bolji od tvog.
Elem, Line6 uredjaji su mostly software based (bez obzira kako su upakovani) a TC uredjaji su uglavnom hardware based.
A da, da me ne bi poklopio gornjom tvrdnjom, imao sam i danas imam sprave od obe firme, ali zna se ko kosi ko vodu nosi. BMW (je ipak) > Opel.
-
KO je ikad vozio Bemfiku zna to... 

Kad vidim lika koji divlja po gradu, seče, gura se na semaforu na pešački, ne daje migavac, u 85% slučaja se ispostavi da je u pitanju bembara ili Golf 

gti brate ... beli grom ...
salealarmjeufulu

Last edited by dweezil on 17 Jan 2013, 22:36, edited 1 time in total.
rešenje kolone B taksista?nebojsak wrote:Kad vidim lika koji divlja po gradu, seče, gura se na semaforu na pešački, ne daje migavac, u 85% slučaja se ispostavi da je u pitanju bembara ili Golf
konačno vučić?
Mislim da ipak dominira Fiat Stilo,sa mat staklima,i felnama ko za FAP.