Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- DrGreenthumb
- MF veteran
Re: Oprema Koju Imate
Dat ass... 

hvala ljudi, drago mi je da vam se svidja.. to mi je omiljena gitara od ovih mojih... mast masna.. ali nije za svakoga jer je vrat potpuno oldskul bejzbolka, al zato tona sustaina i tona tona.. 
a excelsior je super malo pojachalce.. 13w, jedan kanal. samo tremollo. 15" zvuchnik.. potpuno oldskul
nego ne da mi fotograf sve fotke jer je to alternativni omot albuma, a zna da sam pajser i da cu ih shiriti..
mogao bih jednom da ufotkam sve tambure.. ali nemam dobar fotoaparat, to me jebe... jedino fonom

a excelsior je super malo pojachalce.. 13w, jedan kanal. samo tremollo. 15" zvuchnik.. potpuno oldskul
nego ne da mi fotograf sve fotke jer je to alternativni omot albuma, a zna da sam pajser i da cu ih shiriti..

mogao bih jednom da ufotkam sve tambure.. ali nemam dobar fotoaparat, to me jebe... jedino fonom

haha fuckall
don'o ortak iz amerike
ovog excelsiora bi voleo da probam... zvuci mi po specifikacijama jako dobro...
a i gitarica je po mom ukusu...
duane, bravo za strip, ja sam se bas navukao na hellblazera isto...
a i gitarica je po mom ukusu...
duane, bravo za strip, ja sam se bas navukao na hellblazera isto...

upravo stiglo...taze!

do jaja!
Sad se samo treba opruziti i uzivati 

- Hillybilly
Cestitke!xspaceman wrote:
upravo stiglo...taze!
Ajde baci neki snimak...
strava !!!
-
Kompletiran Sune Rose Wagner™ setup?

najn...Kill surf city wrote:Kompletiran Sune Rose Wagner™ setup?![]()

naaaaajs, u zdravlje da sluzi! Ja nisam skorije nista nabavljao od opreme, treba skorije da spravim Zen Drive i Brown Sound In A Box!xspaceman wrote:
upravo stiglo...taze!

Nije moje samo nisam znao gde da okacim
Inace je sve ovo bilo letos,mislio sam da sam obrisao te slike,Ovo je Dom Kulture u Kladovu.Bend je snimao album a ja sam ima pomagao u nosenju opreme
Eh sto nisam slikao board da vidite,sve sami G Lab,pomalo Carl Martin,Radial i neki vintidj Ibanezi.Vidi se malo mutno jedan board,ali ja pricam o onom drugom,aaaaaa
Gitare razne,boxovi.Fane Medussa,greenbackovi,ma svasta.San/Ne secam se vise sta je bilo.Bas gitare ihaaaj,sve preko 2k evra.Sonor neki vrednosti oko 5k evra,pa klavijature.krivo mi je sto nisam vise slikao,a plus su i slike katastrofa,slikano telefonom

Inace je sve ovo bilo letos,mislio sam da sam obrisao te slike,Ovo je Dom Kulture u Kladovu.Bend je snimao album a ja sam ima pomagao u nosenju opreme

Eh sto nisam slikao board da vidite,sve sami G Lab,pomalo Carl Martin,Radial i neki vintidj Ibanezi.Vidi se malo mutno jedan board,ali ja pricam o onom drugom,aaaaaa

Gitare razne,boxovi.Fane Medussa,greenbackovi,ma svasta.San/Ne secam se vise sta je bilo.Bas gitare ihaaaj,sve preko 2k evra.Sonor neki vrednosti oko 5k evra,pa klavijature.krivo mi je sto nisam vise slikao,a plus su i slike katastrofa,slikano telefonom

Upgrade rig-a: