Zato odluku da ga vratim nisam doneo rezonovajuci kao geek neko kao business man - minimizirajuci rizik koristeci informacije i resurse koje trenutno imam. Nazalost, imam tu jednu gitaru, jedan interface i jedan laptop i otprilike 15 minuta dnevno da probam. Nemam mogucnosti da probam neki drugi interface ili da ovaj nosim negde. Za par dana se vracam u Srbiju i sta uzmem - to mi je. Otuda nema lakog vracanja i jebavanja. Tako da sam ga upakovao jutros i ubacio u sanduce...videcemo sta ce biti, trebalo bi da mi refundiraju. Danas bi trebalo da porucim zamenu.
Mozda me najvise brine clipping iako trenutno nemam problema sa tim. Sa LP-jem radi dobro sa gainom do 9 sati, tj negde do 2 od 10. Preko toga clippuje. Sta ako sa ibanezom clipuje od starta? Nije neresiv problem, mogu da napravim buffer ili nesto kao DI, ali onda mi se setup nepotrebno komplikuje i moram da brinem o dodatnom napajanju, kablovima i svemu onome sta ne bih voleo da imam za taj rig B u dnevnoj sobi. Laptop, interface i gitara

Roland me privukao jer kazu da boostuju napon sto verovatno znaci da ima veci headroom. Odbija me jer je verovatno deo cene otisao na ipad podrsku koja mi ne treba uopste.
Komplete me privukao jer vidim najmanje zalbi...uglavnom su svi zadovoljni. Cena je malo jaca doduse.
Presonus me odbija (osim izgleda) jer vidim relativno puno zalbi na racun drajvera, otprilike kao za scarlett....i relativno je matora sprava, u digitalnom svetu to je kao devojka od 40 ljeta.
Tako otprilike razmisljam, ispravite me ako gresim.