Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Hotstepper
Re: Oprema Koju Imate
Dersu, jako su ti mračne ove fotke... ne vide se lepo detalji, daj malo kandela..
- sirac-šunka
- vragolan
To su fotke od erotiku, igra svetlosti, ovo-ono. Detalji, reflektori i sl. su za lekare.
- Dersu Uzala
To be. Nezam ni ja da obasjnim,
Drvo
.
Eromanticno mracne?
Drvo
.
Eromanticno mracne?
koliko puta do sada si postavljao ovu gitaru? 

- Dersu Uzala
> 1
Novi lak, nove slike, seksi ambijAnt, kamin, vino, koza.

Novi lak, nove slike, seksi ambijAnt, kamin, vino, koza.
- mislim_stvarno
na onim slikama oko skalopa, jesu li to pragovi ravni odozgo? ako jesu, je l' to namerno ili se istrosilo od sviranja...
Pitam posto kazes novi lak, pa kontam da si uradio kompletnu generalku na gitari 

to mi promakloDersu Uzala wrote:... koza.

Cestitke na ovci, bancika... neka te dugo sluzi!
haha, nikad nisam znao razliku izmedju koze i ovce 

- Midnight Rider
kad smo kod ovaca 
http://www.youtube.com/watch?v=4-N5jjexaZ0
...glup sam pa ne znam kako se postavlja YT video da se vidi slika videa,a ne samo link

http://www.youtube.com/watch?v=4-N5jjexaZ0
...glup sam pa ne znam kako se postavlja YT video da se vidi slika videa,a ne samo link

Strogo analogija, nego sta...

jbt koje osvezenje, bas volim sto si postovao sliku, do jaja!
Mogu da ti kažem da zvuči do jaja. To sam ja nešto danas isprobavao kako zvuči ovaj mali Behringer i dopalo mi se.
Ima da ga smestim u pedalboard jer volim da imam kompletnu kotrolu ispred sebe. Samo još da padne jedan Pakel-ov
kofer i ima da bude super. Meni treba 4 kanala za gitaru i mikrofon a možda i 6 ukoliko rešim da nakačim klavijaturu.
Ako to sve ide tamo u neki mikser imaću gomilu kablova i nikakvu kontrolu pojedinačno. Ovako sve na dva kanala plus
izlaz za monitor koji nisam ni slikao a super je ,neki mali Kawai. Kad je već sve to digitalno onda jedan mali mikser
može samo da koristi, i to baš !!!
Ima da ga smestim u pedalboard jer volim da imam kompletnu kotrolu ispred sebe. Samo još da padne jedan Pakel-ov
kofer i ima da bude super. Meni treba 4 kanala za gitaru i mikrofon a možda i 6 ukoliko rešim da nakačim klavijaturu.
Ako to sve ide tamo u neki mikser imaću gomilu kablova i nikakvu kontrolu pojedinačno. Ovako sve na dva kanala plus
izlaz za monitor koji nisam ni slikao a super je ,neki mali Kawai. Kad je već sve to digitalno onda jedan mali mikser
može samo da koristi, i to baš !!!