Sto se swell-ovanja tice, tu si skroz u pravu, ali meni do sada to niti je trebalo, niti me zanima iskreno. A raspored kontrola je namerno takav da bude IDENTICAN pozicijama kontrola na plavom Telcu, jednostavno da ne bih morao pri prelasku sa gitare na gitaru da se navikavam na bilo kakav drugaciji raspored. I super je osecaj, feels just like home, sto je i bio cilj.
Zemlja Telecaster-a
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Zemlja Telecaster-a
Drago mi je da ti se svidja, zaista.
Probaces je u petak, naravno. Mozda ce ti biti malo tvrda jer sam stavio 10-52 komplet, ali bas je onako, za momacko rokanje. 
Sto se swell-ovanja tice, tu si skroz u pravu, ali meni do sada to niti je trebalo, niti me zanima iskreno. A raspored kontrola je namerno takav da bude IDENTICAN pozicijama kontrola na plavom Telcu, jednostavno da ne bih morao pri prelasku sa gitare na gitaru da se navikavam na bilo kakav drugaciji raspored. I super je osecaj, feels just like home, sto je i bio cilj.
Bruka,Baba,bruka.
Nekako mi je jos elegantije sto nema nikakvih dotova,pogodak u svakom smilslu..
Uh,ae baci kada stignes, koju fotku tih plavih,bas me zanima kako to radi
Ne znam,ja nikako ne bih mogao bez dotova,ali generalno,vrat izgleda socnije bez istih. 
hehe bas mi sad stize sabskripsn od Burgsa izvali gitaru http://www.youtube.com/watch?v=NkLpRGlW ... ploademail

@Muki: Ok, nema problema, napravicu koju fotku toga i okacicu uskoro...
@Cortexturizer: Hahaha, ne verujem. Vala jasno.
P.S. Moj je lepsi, priznajte.
@Cortexturizer: Hahaha, ne verujem. Vala jasno.
P.S. Moj je lepsi, priznajte.
- Dersu Uzala
Voli i Alex Lifeson tamo negde od 1974.Cortex wrote:...ja na primer volim swell-ove...
Evo rrrrrrresenjjjjja! (© Radovan III, 1973-2013).

Eh sad...nije to to :p
Zajednička slika pasoša za Zemlju Telecastera... 

That's it, I'm done.

That's it, I'm done.
Перфектно.
Fali tu floyd rose 
lepo, lepo
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
E sad stratovi...Baba Slim wrote:Spoiler: