Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
'Ce ga srafim u sredu 

Probaj samo da ne sjebes nesto as usual 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ortakova djitra, bila kod mene dan dva pa reko da snimim neki test..
Teisco je nemam pojma koji model... Bridz je katastrofa, posto je u pitanju samo jedna sipka nema sanse da se bilo sta osim visine podesi. Tremolo sistem je debilan po prilici i rastimava gitaru. Civije su bezveze,...ali kad bi te tri stvari zanemarili...Fina djitra za male pare...ono meni bolja varijanta od Squiera najjeftinijih...a mozda i od svih.
Teisco je nemam pojma koji model... Bridz je katastrofa, posto je u pitanju samo jedna sipka nema sanse da se bilo sta osim visine podesi. Tremolo sistem je debilan po prilici i rastimava gitaru. Civije su bezveze,...ali kad bi te tri stvari zanemarili...Fina djitra za male pare...ono meni bolja varijanta od Squiera najjeftinijih...a mozda i od svih.

Meni zvuci kao realno djubre, da izvines na komentaru ako je uvredljiv
. Zvuci kao nivo gitara koje nikome da preporucis, Rooster, Bullet, Aster, itd.
Ali potpuni respect za snimanje demoa, nekome ce ovo znaciti ako bude razmisljao o kupovini.

Ali potpuni respect za snimanje demoa, nekome ce ovo znaciti ako bude razmisljao o kupovini.
GItara - Squier Classic Vibe 60`s i Ovation Applause polu akusticna. Pojacalo - Peavey Mace Combo VT 212 sa 6 x 6L6 lampi, 2x12" Scorpion zvucnici, snage skoro 200W iz sedamdeset i neke (potpuno restauriran). Jos jedno pojacalo Melodija Menges Solist glava od 60w i ogroman gitarski box Vermona Regent 2x12" zvucnici, snage 100w.
evo, posle duzeg vremena prinova:
ibanez af 201 i to za jako dobrih 170 eura!
sada moram naci jos phase tone i gotovo kompletiranje!

sada moram naci jos phase tone i gotovo kompletiranje!

haha kralj si sa tom kolekciojom 

cortex: hvala! ako je ludost kraljevska vrlina onda - DA! ali stvarno: tu mi nema pomoci, kad vidim nesto takvo - gotov sam!!!

Covece 170 eura jeli realno toliko dobar ili je bila ona varijanta kupovine po svaku cenumerk wrote:evo, posle duzeg vremena prinova:
sada moram naci jos phase tone i gotovo kompletiranje!![]()
![]()
![]()
zašto kupovina po svaku cenu? bila je velika želja, da je kupim. pored toga, da skupljam ibanez seriju "0", treba mi za ono, što sviram! a očito je, da nisi upoznat ni sa cenama za takvu i slične vintage pedale. pod uslovom, da ih nađeš. u americi možda još nekako, ali u evropi jako teško. cene se trenutno kreću između $300 i $350 - od 215 do 250 eura - znači 45 do 80 eura više, nego što sam je ja platio, što i nije za bacit, ili? pedala (svejedno, da li ona bila maxon ili ibanez) radi ludo i MENI vredi svake pare, a pogotovo tih 170 eura! toliko!
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Sad slusam, strava radi taj Ibanez, bash ima neke fine trails, kontam ovo uz delay...moze da bude jako interesantno
.
Nekako je bash analogija zvuk. Meni je isto preskupa, no dobro ako toliko vredi, strava...Cestitke!

Nekako je bash analogija zvuk. Meni je isto preskupa, no dobro ako toliko vredi, strava...Cestitke!

1978 Ibanez MC300DS
boles...
izgleda apsolutno fenomenalno, a potpuno sam siguran da tako i zvuci. vrh covece
Uuuuuuuuu Milanares, gitara je strava.
Moj burazer je imao iz '79. MC500DS, najjaci model sa jos nadrkanijom strujom, i to je bila super gitara, odlicna svirljivost, jako udobna, solidno teska.
Sve u svemu, svaka cast...
Koliko je kostala ako nije tajna? Moj burazer je svoju prodao Grku koji je doputovao iz Atine da je kupi, za nekih 900e ako se ne varam, pre jedno 5-6 godina...

Koliko je kostala ako nije tajna? Moj burazer je svoju prodao Grku koji je doputovao iz Atine da je kupi, za nekih 900e ako se ne varam, pre jedno 5-6 godina...