Midnight Rider wrote:
Trenutno moja uloga je slicna Ed O'Brian-ovoj (ritam gitarista Radiohead-a)...samo se ne petljam sa klavijaturama i nemam skupe gitare i opremu kao on...i nemam para kao on niti cu ikad imati jer ne sviram zbog love
Valjda su klavijature i sve srodno tome fah Johhny-a Greenwooda? Ed je samo to - ritam gitarista
andrej] wrote:tesko da ces moci. ipak ces morati da skines i plocku i da zamenis pot.
jebiga... s obzirom na to da ti potovi nisu bas standardni... mogu da zamenim sa tweez potom koji ni ne korisitm nista spec... mada realno pedala je zrela za penziju posle 8,5 godina rabljenja... sad imam izgovor da nabavim strymon timeline
Midnight Rider wrote:
Trenutno moja uloga je slicna Ed O'Brian-ovoj (ritam gitarista Radiohead-a)...samo se ne petljam sa klavijaturama i nemam skupe gitare i opremu kao on...i nemam para kao on niti cu ikad imati jer ne sviram zbog love
Valjda su klavijature i sve srodno tome fah Johhny-a Greenwooda? Ed je samo to - ritam gitarista
Svi znaju da sviraju klavijature u Radiohed...ne znam jedino za bubnjara.Ed ima sporednu ulogu u tome i par pesama na nekim malim klavijaturama,za razliku od Jonny-ja i Toma...cak i Colin ima neke deonice na klavijaturi...nije to neko virtuazno sviranje vec sitna ubacivanja,riffovi i slicno.
Ed na klavijaturama (2:26min):
[youtube]/watch?v=JrVKSKQKO1c[/youtube]
Colin na klavijaturama (pocetak pesme):
[youtube]/watch?v=SE_OKPVcAVk[/youtube]
Lik em neverovatno svira, ima savrsene demo-e, i u svom rezime-u ima takva imena sa kojima je saradjivao da mi se glava u potpunosti zavrtela. Plus razvija Logic i Main Stage, kao i Garageband za Apple. Plus ima nepogresive muzicke apetite. Ziasta vredi vaseg vremena. I duhovit je, bar meni, onako nenametljivo duhovit.
Na primer pogledajte demo Klon Centaur-a njegov, ja bolji demo nisam cuo na youtube-u
pa je onda isao redom i napravio 12 germanijumskih fuzzeva i snimio extenzivan demo od pola sata za sve njih lol, neke je doduse napravio veoma lose ali neke je napravio fantasticno. Kralj lik.
ti taman kupio Kurtovog jaga,a danas vidim najavu novog i jeftinijeg FUCK !!!
Total Guitar
Here's a treat for Nirvana fans! Fender Guitar's new Kurt Cobain Jaguar. Based on the previous Jag, but without the relic finish. More details to come, but we expect this to cost less than the 2011 model.