Pitam, pošto ja kad sam pazario sada, delovalo mi je da su dosta slične pedale, obe su ts-9 fazon sa više basa, pa mi ne bi palo na pamet da kupujem dve slične pedale

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
da te dugo sluziWizzard wrote:Konacno je stigao
Sad se ceka brat blizanac
Moje misljenje je da su slicne al' opet i razlicite. Fulldrive mi je vise kompresovan dok rhino ima bolji "bajt" dobar za lead. U svakom slucajuGuitar_thrill wrote:Zašto i fulldrive i Green Rhino?
Pitam, pošto ja kad sam pazario sada, delovalo mi je da su dosta slične pedale, obe su ts-9 fazon sa više basa, pa mi ne bi palo na pamet da kupujem dve slične pedale
vise je srodna dusa nego brat blizanacWizzard wrote:Sad se ceka brat blizanac
bancika wrote:vise je srodna dusa nego brat blizanacWizzard wrote:Sad se ceka brat blizanac
Ja sam prezadovoljan. Magnet je dosta u mid-ovima ali to sam i očekivao. Mnogo je čist i ispeglan tako da su i na high gain-u artikulisani i prepoznatljivi svi tonovi. Sad trenutno čekam da uzmem i liquifire pošto se ne miriše crunch lab sa ovim stock magnetom koji imam na ltd-umislim_stvarno wrote:da te dugo sluziWizzard wrote:Konacno je stigao
Sad se ceka brat blizanac
kakav je crunch lab?
bancika wrote:hmm, interesantno, ja ga ne dozviljavam kao mid-heavy...mozda zato sto imam i freda pa mi odnosu na njega deluje ovaj dodje pitom u srednjima
za ovo ostalo je i meni isti utisak, dosta ispeglan, otvoren i tight, bez da zvuci tanko.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest