Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Mislim da sam gledao gitaru, ilik je prodavao identicnu na KP u Staroj Pazovi, pa se ista cini mi se pojavljivala u Valjevu, nemoj da te tripujem, ali Vintage gitara ima Wilkinson oznake na magnetima, i plocicu pozadi koja govori o kojoj se firmi radi, a taj primerak nista od toga nije imao, a na tvojim magnetima takodje ne vidim oznake. Meni je ona gitara delovala kao noname telo sa Vintage vratom.
Eeeee, to je već nešto lepo iz povijesti.
Nego, što nikada nisu radili reizdanje toga, ako ga ljudovi već toliko vole, a radili su reizdanje MKI?

Nego, što nikada nisu radili reizdanje toga, ako ga ljudovi već toliko vole, a radili su reizdanje MKI?
Mark v kao ima iic+ mod...mada bi se nalozilji ljudi na reissue garantovano
@Dersu ne prijavljujes da shetash bebuDersu Uzala wrote:
Dvacplus.

Danas stigla, tražio sam solidan tremolo (+tap tempo) i slučajno naleteo na ovu spravicu, dvoumio se kratko između Line 6 tremoloa i ovog ali pobedio je Digitech sa više mogućnosti (vibe, rotary itd). Ako neko od kolega ima neka iskustva zamolio bih da ih podeli.
Spoiler:
Spoiler:
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
I tako, zemaljski dani traju, ptice lete, tranvaji frcaju varnice a eto ja menjam opremu.
Dadoh Ibanez Strata i Cimara Jazzbasa za ovaj lepi, Music Master USA bas, koji je modovan (dodat mu je jedan magnet), ali je odlican. 83ce, godinu dana mladji od mene.

I posle par privatnih casova i dve jace placene svirke, resih da uzmem i neshto portabilno, za slucajeve kad imamo manje mesta u kolima, i da ne vucem uvek P&K pojku, jer zaista nema potrebe i prejako je za neke prostore (zadnju svirku sam svirao na 15w modu na trecini snage recimo...
)

Fender Eighty Five. Isto 80te ili pocetak 90tih...USA amp po ceni manjoj od polovnog kineskog frontmana. Dakle 130e. Frontman 65 ljudi prodaju za 170e, a razlika je primetna. Na Frontman pojacalima zvucnik je meni uglavnom jako los, pa se promenom istog poboljsa i dobije fin zvuk, ali mi se cini da ipak ovi matori fender tranzistori bolje rade, mada moguce da je samo subjektivan osecaj. Inace ovo pojacalo koristi Jonny Greenwood uporedo sa nekim matorim AC30. Prvi put sam ovaj 85 model i video kad snimaju njega izbliza, mada sam ja mislio da je neki lampash u pitanju, ali eto, nije...
http://www.uberproaudio.com/who-plays-w ... -equipment
I sto je najludje, preko njega svira drajvove!
Probacu na nekoj svirci pa javljam utiske, ovako zvuci strava i bilo je jako povoljno pa morah uzeti.

Dadoh Ibanez Strata i Cimara Jazzbasa za ovaj lepi, Music Master USA bas, koji je modovan (dodat mu je jedan magnet), ali je odlican. 83ce, godinu dana mladji od mene.

I posle par privatnih casova i dve jace placene svirke, resih da uzmem i neshto portabilno, za slucajeve kad imamo manje mesta u kolima, i da ne vucem uvek P&K pojku, jer zaista nema potrebe i prejako je za neke prostore (zadnju svirku sam svirao na 15w modu na trecini snage recimo...

Fender Eighty Five. Isto 80te ili pocetak 90tih...USA amp po ceni manjoj od polovnog kineskog frontmana. Dakle 130e. Frontman 65 ljudi prodaju za 170e, a razlika je primetna. Na Frontman pojacalima zvucnik je meni uglavnom jako los, pa se promenom istog poboljsa i dobije fin zvuk, ali mi se cini da ipak ovi matori fender tranzistori bolje rade, mada moguce da je samo subjektivan osecaj. Inace ovo pojacalo koristi Jonny Greenwood uporedo sa nekim matorim AC30. Prvi put sam ovaj 85 model i video kad snimaju njega izbliza, mada sam ja mislio da je neki lampash u pitanju, ali eto, nije...
http://www.uberproaudio.com/who-plays-w ... -equipment
I sto je najludje, preko njega svira drajvove!
- Fender Eighty Five, solid state amp, used for distorted tones. (Only the ShredMaster, Super Overdrive, Reverb/Delay, Headrush and possibly Whammy go into this)
Notes: In the earlier years he used a Fender Twin Reverb for clean tones and a Fender Deluxe 85 for distorted tones.

Probacu na nekoj svirci pa javljam utiske, ovako zvuci strava i bilo je jako povoljno pa morah uzeti.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ispravka, sad sam skontao po serijskom da je musicmaster 77/78 godiste. Krece broj sa 83...pa istripovah. Pravili su ih samo od 71 do 81.
- sirac-šunka
- vragolan
Grejota kako je neko turio onaj ogromni magnet u Music Mastera...
Ali šta je tu je, drvo vredi para.
Kako tako, ja bih to vraćao u pravo prvobitno stanje.
Da li je bar jedan magnet original?

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Jeste, taj kod bridja. lako se to vrne u oridjidji, samo masku secnuti novusirac-šunka wrote:Grejota kako je neko turio onaj ogromni magnet u Music Mastera...![]()

kod briđa mu nije mesto tj originalna pozicija...bas je neko sjebo gitaru...steta...nemanjavelimirovic wrote:Jeste, taj kod bridja. lako se to vrne u oridjidji, samo masku secnuti novusirac-šunka wrote:Grejota kako je neko turio onaj ogromni magnet u Music Mastera...![]()
Da li je bar jedan magnet original?![]()

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pawn shop 

Ne bih mogao da spavam dok ne vratim sve sve sve u original. 

Ne mogu da verujem da si dao gitaru za bass
(i uz to plus bass
)