Slucajno,jos se dvoumim da li da kupim dobar procesor ili lampasa i srecom u austriji ne nadjem procesor po ocekivanoj ceni i po povratku skontam ovo

Sad sam happy
30W i ima pot koji regulise snagu od 1W do 30W da moze da se otpanji u sobi,ali sa manjom izlaznom snagom,da bi lampe kvalitetnije izlazile,footswitch sa 4 prekidaca,clean,rhythm drive i lead,boost na svakom kanalu i reverb.Kristalno cist clean,dist extra,malo vise rezi za moj ukus,ali za to su mozda krivi aktivni EMG-ovi

U svakom slucaju,posle Tonelab EX direkt u mix,ovo je pesma,bre,bez ikakvih efekata
HH zvucnik 12" je u njemu,6L6 x2 Ecc83 x4,DI box ugradjen,sa nekim prekidacem za simulaciju kabineta i jos krs sitnica...Dve rucke za nosenje,prenost kad ga dvoje nose,mana kad jedan,posto mora obe ruke da zaposli...Sve u svemu,naletim na zadnji komad u Krsturu,neraspakovan,spreman da se salje za BG po porudzbini,ali sam naleteo prvi

Svaka cast Goranu,lik je car...U menjacnici nije bilo para (zamislite,imali 2000 dinara

),pa mi je lik prihvatio eure po kursu u menjacnici,jos je radnik rekao da ce platiti 115 (umesto 114.5),jer nije imao kad smo trazili,i covek bez problema uzme eure,pomogne mi,popijemo kafu,ispricamo se...Stvarno retkost u nasim prodavnicama...