Gitara tipa meksicki strat i pojacalo tipa leni neki mozda "hibridni". U miksu sa bendom je zvucalo kako treba, ono separacija nota na drajvu okej i sasvim solidno krupan klin.
  Gitara tipa meksicki strat i pojacalo tipa leni neki mozda "hibridni". U miksu sa bendom je zvucalo kako treba, ono separacija nota na drajvu okej i sasvim solidno krupan klin. Inace sam probao nekolicinu procesora i meni je to sve uvek zvucalo bezveze pa do odvratnog, ali eto Nova sistem zvuci dobro jer su analogni drajvovi a efekti su isti kao na njihovim pedalama... Verujem da te skuplje varijante zvuce isto vrh, ali ja imam problem shto me mrzi da to programiram i razmisljam o kliktanju levo desno i zato nikad ne bih uzimao proc. Jedino shto bih voleo da probam je da provuchem djitru kroz gitar rig u jednoj svirci ali nit ima da se kupi kontroler za njega nit se meni daju pare za to. Inace za studijske poslove, gitar rig/amplitube su jako dobra resenja koja zvuce super realno (ako se lepo nameste).

Nisam imao kuci nove zice, tako da je malko mutniji sound jer su zice ne mrtve vec im davali godinu dana, al jbg, cuje se kako otprilike zvuci bejz iako su zombi zice.
  Nisam imao kuci nove zice, tako da je malko mutniji sound jer su zice ne mrtve vec im davali godinu dana, al jbg, cuje se kako otprilike zvuci bejz iako su zombi zice.