Sto se tice prstiju,to vec nije problem,jer ih ne upotrebljavam u tom kontektstu,verujem da ce biti ok.
Kotzen ce u ovom slucaju morati da trpi

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Da,bukvalno sam i ja stekao taj utisak,ali ima to relativno krupno zrno koji u kombinaciji sa baswoodom daje taj ton.Samo moram jos jedared® da probam Mo Joe,zasvideo mi se i on,uporedan test bi mi resio sve problemebancika wrote:Onda nema greske sa crunch lab. Ima dovoljno snage za bilo sta, dovoljno bistrine da se probije i punoce da ne bude tanak...a nije mastan da zamuti chugga-chugga riffove. I nema previse srednjih koji mogu da naprave hi-gain akorde da zvuce kao iz kutije. Malo je "vanila" zvuk ali mozes da napravis grafickim eq-om sve
Trooper wrote:Kupi D Activator X. Samo to i X2N se priznaju za bridz ibaneza
bancika wrote:Vidi se da si omladinac
L4t3r4lu5 wrote:Razmišljam da uzmem:Trebaju mi sluške za gitaru/procesor(ME-20), u stanu ne mogu više kroz pojačalo. Može li neko da baci komentar na ovaj model, ili da preporiči neki te cene?Spoiler:
Probao sam par stereo sluški koje imam ali je iz nekog razloga zvuk bio očajan.
Ubij me ako sam te razumeo sad.L4t3r4lu5 wrote:Ali zvuk je isti i sa ubodenom pedalom i sluškama u pojačalo, i samo sa sluškama u pojačalu?
tommytigh77 wrote:Ubij me ako sam te razumeo sad.L4t3r4lu5 wrote:Ali zvuk je isti i sa ubodenom pedalom i sluškama u pojačalo, i samo sa sluškama u pojačalu?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest