Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Imam i ja te iste sluške, već 7 godina. Odlične su, za svaku preporuku 

Pa, probao sam gitara>procesor>sluške, kao i gitara>procesor>pojačalo>sluške, kao i gitara>pojačalo>sluške i u sve tri kombinacije sam imao isti očajan kvalitet zvuka. Kapiraš?tommytigh77 wrote:Ubij me ako sam te razumeo sad.

Inače, hvala na preporukama!
Izvinjavam se ako sam kacio ranije, ali i u slucaju da jesam, MORAM ponovo, da se ne zaboravi slucajno:
Moram ovo imati kad tad.

Moram ovo imati kad tad.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
+1 a ja i ovo:

Baba Slim wrote:Izvinjavam se ako sam kacio ranije, ali i u slucaju da jesam, MORAM ponovo, da se ne zaboravi slucajno:
Moram ovo imati kad tad.![]()
![]()

U je kolko dobronemanjavelimirovic wrote:+1 a ja i ovo:
zvuci do jaja
Video sam obe pedale od EHX-a koje ste okacili (prvu davno, drugu juce/danas kad su okacili klip) i moram reci da su me razvalili, zelim JAKO obe da imam. I verovatno hocu, kad-tad, samo da resim neke druge stvari.
@Kill Surf: MOLIM TE, da nekako iskombinujemo da nekad probam pedalu na mom setapu, jer nigde nisam nasao utiske na netu kako se ponasa sa drajvom pojacala, kako se ponasa u FX loopu (posto pretpostavljam da treba da ide posle drajva), to sve treba isprobati. Bio bih ti beskrajno zahvalan.
Ako to zaista radi onako kako zamisljam, onda mi definitivno tek ne trebaju klavijature u bendu, ikad.
@Kill Surf: MOLIM TE, da nekako iskombinujemo da nekad probam pedalu na mom setapu, jer nigde nisam nasao utiske na netu kako se ponasa sa drajvom pojacala, kako se ponasa u FX loopu (posto pretpostavljam da treba da ide posle drajva), to sve treba isprobati. Bio bih ti beskrajno zahvalan.
Ako to zaista radi onako kako zamisljam, onda mi definitivno tek ne trebaju klavijature u bendu, ikad.

-
Aj, ce dogovorimo nesto kad bude vremena. Cujem da ipak stize krajem meseca, al bitno da je kupljen.
kad je kupis dobijes ovu patravu trzalicu od mene da se slaze. Kupio sam je misleci da slika izgleda krivo zbog perspektive, al jok, tako izgleda od napred.

Ne bi trebalo da mi se svidja ova Armada, ali nije losa. Ne bi se bas utrkivao da je kupim, ali ima neki appeal.