hteo bih da kupim les paul standard.sta je bolje sx ili vintage
sx set se moze naci za 220 evra dok je vintage 50 evra skuplja.da li se isplati toliko razlika
kakva su iskustva?
vintage vs sx
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: vintage vs sx
Zaboravi na nov sx i Vintage, jedino sto treba da radis je da pratis oglase, polovan Vintage V100 se javlja izmedju 200 i 250 evra ( obavezno se cenkaj na 200), ima tu odlicnih gitara. Eventualna alternativa je Tokai LP (kinez), ali njega nikad nisam video na oglasima.
Nemoj bezati od polovnjaka, te gitare su mladje sve od 10 godina.
Nemoj bezati od polovnjaka, te gitare su mladje sve od 10 godina.
je l valja sta sx,jer sam njegavec vidjao po oglasima?
Citajuci po forumu sve najlepse o ovim Tokaijima, pun nekog entuzijazma otisao sam do Artista da probam nekog, i bio mi je totalno njah. Nista specijalno gitara stvarno, probao posle jos par nekih Washburna (na LP fazon, mahagoni, kratka skala, lepljeni vrat) i mnogo su mi bolji utisak ostavili. Tokai nit mi je nesto zvonio na suvo, niti je neki utisak sjajne izrade ostavio. Preko pojacala je bio korektan. Da li je do komada tog, ili je samo preveliki hype oko tih gitara zbog Japanaca?nesharm wrote:Eventualna alternativa je Tokai LP (kinez)...
Ja bih razmislio i o Cort CR250 gitari.
u principu mi treba budzet gitara lp,koji bi se isplatilo nadograditi.cuo sam da je sx ok.mada covek koji mi je to rekao mi nije najpouzdaniji za tako nesto.pa ako bi se isplatilo uzeti tako nesto,pa kasnije malo po malo nadogradjivati po onome sto meni treba.da ne uzmem nesto cemu je telo potpuni krs,pa da bijem glavu jos za to.mislim ipak smo u srbiji i ljudi za gibson lp star godinu dana traze 20% vecu cenu nego sto nov kosta
@ Tenji : Naleteo si na los primerak, konkretno je Muzzy naleteo na VIntage LP od blizu 60000 din kao krs primerak. Na zalost nema pravila, meni se recimo zalomio odlican Vintez.
@Alfonso - razmisljao sam i ja o nadogradnji mog Vintage-a, ali sam shvatio da su ono njegovi maksimalni dometi. Prakticno bih menjao sve osim drveta, da bih dobio malo bolji LP.
@Alfonso - razmisljao sam i ja o nadogradnji mog Vintage-a, ali sam shvatio da su ono njegovi maksimalni dometi. Prakticno bih menjao sve osim drveta, da bih dobio malo bolji LP.