btw, danas je 20% off na s&b...ko porucuje vece kolicine, isplati se mozda vise nego free ship.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
U bre, ti baš nemaš sreće (relativno) sa tom carinom...bancika wrote:haha, kol'ko su genijalni na carini. Stigla mi juce gravity gold trzalica i u malu kovertu stavili trzalicu i jednu reklamnu nalepnicu sa logoom Gravity picks. Ovi sa carine ladno nisu ni videli trzalicu i naplatili mi PDV na 'ebeni sticker. Mislim, nisam ostecen ni ja ni oni, iznos je (valjda) dobar. Samo je neko morao da sedne i kaze - aha, evo ima jedna crno-bela nalepnica 4x10cm koja kosta 700din i naplaticu PDV na to.
Ja sam do sada imao srece(kuc, kuc u drvo), 4 puta sam platio pdv, i to na pakete iz USA ili GB(pedale, magneti, civije), to im je valjda sumnjivo posto je u kutiji. Govorim o najmanje 150 paketa porucenih do sada. Videcemo kako ce biti dalje...Uncle Moe wrote:Pa meni izgleda da niko ili retko ko ima srece da se normalno carini ili ne carini paket ako ne treba. Platio sam carinu 650 dinara a 5 evra vrednost paketa. I posle sto mrzim i zelim da im deca dobiju sidu i umru.
drveniji ton..to mi se dopadaAvlijaner wrote:Probaj, zabavno je... Malo kraci ton i "drveniji", dosta su toplije od onoh drugih...
Nisam siguran, ali najtanje sto ces naci je .11 pa se malo manje pomeraju... Divna stvar je sto traju i traju...
Odlikuju se jačim fundamentom sa manje alikvota, dinamički i frekfentno uravnjenije, naglašenih srednjih, na tamnijoj strani, manje amplitude i gipkosti te nižom akcijom, manjom dinamikom i generalno drugačijom ADSR envelopom...Overdrive wrote:dal ima neko iskustva (okej znam da ima, al aj da budem polajt..) sa flat wound žicama?
nnee serry da imaju manje alikvota..? definitivno naručujem..zwelj wrote:Odlikuju se jačim fundamentom sa manje alikvota, dinamički i frekfentno uravnjenije, naglašenih srednjih, na tamnijoj strani, manje amplitude i gipkosti te nižom akcijom, manjom dinamikom i generalno drugačijom ADSR envelopom...Overdrive wrote:dal ima neko iskustva (okej znam da ima, al aj da budem polajt..) sa flat wound žicama?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest