Ako mos da ocekujes 2x12" u studiju onda bi ti preporucio GK250ML, razara naprava 30 godina kasnije. Baci se u potragu. I ne ukljucuj chorus (koji kida) jer je to so 80' Srebrna Krila.
Idi probaj kod ovog lika, kontaktiraj ga.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Mojne se vređamoProfessorBaltazar wrote: ↑03 Dec 2017, 19:21I ne ukljucuj chorus (koji kida) jer je to so 80' Srebrna Krila...
Ako vec mora, onda ovako, ko majstor. Sa ukusom.howyesno wrote: ↑04 Dec 2017, 00:23Mojne se vređamoProfessorBaltazar wrote: ↑03 Dec 2017, 19:21I ne ukljucuj chorus (koji kida) jer je to so 80' Srebrna Krila...
Da postoji, mali Bogner sigurno ne bi bio jeftiniji od Mese
Vidim na GK sajtu da je 250ML izašao '83, tj. ne može da bude na tom albumu. Verovatno je Hiawatt u pitanju.
Na žalost zaista je većina takvih, meni je to nekada smetalo, danas na to gledam kao na njhov sastavni deo i manu... USA made, Američki kvalitet, Američka radna snaga...Nekada kad su praznici stvarno otkače sa zastavama i tim ''pride''...Imam puno prijatelja tamo, ali to nisam video kod drugih nacija msm na obim....Lepo je voleti svoje zemlju ali malo ga preteruju sa tim ''made in US'' čak i kada nije US imamo ono ''Dizajnirano u US'...Naradno očekujem ''Blagosiljano u US'', ''Aminovano na daljinu'' 'Naravno tu je vecna bitka svi vs Kina. Pogotovo ameri koji su toliko ponosni i onda gosn Pivi pocne da pravi pojacala u Kini.
Nije ni Hiwatt. Turns out (Club & Country 4140 combo):
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest