Blok je ogroman, debeo, ...uzmeš dužinu zavisno prema starom bloku, ima podlošku koja služi da se osigura uzemljenje kod nekig gitara jer nije metal u pitanju, npr na mom Hameru nije trebalo na drugom super Stratu sa klasičnim Gotoh tremolom gde mi je uradio custom blok je trebalo (zavisi od gitara i ide objašnjenje uz proizvod, ništa komplikovano).
Nisam Hipihill hteo da pričam o tome da ne ispdane da se hvališem a drugo uvek sam imao probleme, imaš takvih likova kod nas zajedljivih, zlobnih, koje ja nazivam palančkim super starovima - samo na pare misle i da nekoga ismevaju, da kradu ideje, itd..kada sam spomenuo ovo pre godinu i kusur izvesnom vlasniku nazovi kompanije bilo je ''ha ha hahhahaha, aaa kamen..pa ja ću to da isečem'' i šta da pričam dalje, naravno neka nađe način to da iseče ( nema šanse jer se radi spec mašinama) i baš taj granit (opet nema šanse jer je zaštićeno) - a ja koga vidim odmah ću da prijavim jer sam sit piraterije u smislu krađa pesama, radova ( gitara i ostale opreme), ideja i slično..imamo mi puno pametnih ljudi i muzičara koji nisu ni zlobni niti išta slično, isti su kao i svi preko samo eto imamo manje love ali to ne znači da smo gori

NEGO ovo je Andy on pravi besna pojačala i stoji iza mnogih idola ljudi u svetu, neka izgugla ko želi, ovde možeš čuti šta on kaže o tim blokovima ...https://www.youtube.com/watch?v=JXNQyulIfYQ
naravno ima interviju Chris Polandov na nekih 6 MINUTA I 30 SEKUNDI počinje da priča o bloku te kako u poređenju sa svim ostalim ovo jeste ono pravo https://www.youtube.com/watch?v=-9le_sVBU0s itd sanći će se lako na googlu koga zanima. Ovo je grafikon sa testa poređenje sa čelinim originalnim blokom i sa mesinganim..Sada su NAMM u Našvilu uradili 1 na 1 poređenje sa fu tone bolokom naravno ovo čudo ga je totalno zasenilo, biće video uskoro ..... interesantna je kombinacija i sa titanijumom, opet stone ton bolje zvuči o tome priča Poland u interviju iznad. Svi kupuju nema ono za DŽ što govori o kvalitetu Image...
Za one koji više vole blusy zvuk, ovde pored toga kako se instalira blok i poređenje sa blokom jedne poznate firme na licu mesta itd itd ima šta uradi isti sa sustainom na 6 minuta 29 sekundi gitara bukvalno zapeva

VAŽNO! da nije da svi cepaju neke skupe besne gitare moj pa mogu reči brat Scotty G svira strata nekog no name , neka Kinska ''šugavica'' kopija sa jeftinim magnetima GFS ali je recimo sa njom profurao ceo NAMM pa bio na sceni sa mnogim facama i svi ga zapitkival za đitru itd itd naravno da lik ima tonu skupih gitara ali dolazimo do onog da ne mora biti skupo da bi bilo dobro i poenta je šta jedan blok uradi sa no name stratom počinje na 5 minuta 20 sekundi https://www.youtube.com/watch?v=ZvSfe-7JLFs
eto toliko....Naravno kao i mnoge nove radikalne stvari mnogima se neće dopasti ali tako i treba jer nije ovo za svakoga...hteo sam da podelim šta je novina u USA, kao što rekoh tek je novina u Srbiji i Evropi jer pored mene samo još jedan kolega ima blokove u Nemačkoj. U USA je drugačije, studijski muzičari to već koriste pa ima jedno 3-4 godine ....

Post sam napisao da bih odgovorio nekolicini OK ljudi, da ne imenujem...Na zajedljive ili neke tupave komentare neću odgovarati.