Tražim Polovnu Gitaru / Pojačalo za 230 Evra?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Tražim Polovnu Gitaru / Pojačalo za 230 Evra?
Ma gitara mi se bas svidja .... A evo vec sad imam 300 eura
brzo skupljam ja
pa do nove uzimam nju ...Jedino ako neko ima bolji predlog za iste pare .. (450 eura)
Ima li ko bolji predlog za 450 eura ...(ja mislis da uzmem ibanez-sa260fm-amb po preporuci odje najboljeg momka : P hehe )
ajd' bez uvrede,al' nemoj vishe da pitash shta mi preporuchujete jer imam utisak kao da padash pod tudji uticaj vrlo brzo,hteo si ltd-a pa jer ti je friedman preporuchio yamahu onda si hteo nju,sad hoces tog ibaneza..evo ti moj najiskreniji savet.idi u prodavnicu i reci hocu da probam ovu,onu,ovu,onu i ovu gitaru.svidja ti se po izgledu,zvuku,ok je gitara i ima prihvatljivu cenu? uzimaj.
PAMETNO RECENO...dimmu wrote:ajd' bez uvrede,al' nemoj vishe da pitash shta mi preporuchujete jer imam utisak kao da padash pod tudji uticaj vrlo brzo,hteo si ltd-a pa jer ti je friedman preporuchio yamahu onda si hteo nju,sad hoces tog ibaneza..evo ti moj najiskreniji savet.idi u prodavnicu i reci hocu da probam ovu,onu,ovu,onu i ovu gitaru.svidja ti se po izgledu,zvuku,ok je gitara i ima prihvatljivu cenu? uzimaj.
Hahhahaha Pogledajte sta sam uzeo !!!! juce !!
Ibanez RG370DX-BK

VALJA LI ?
Ibanez RG370DX-BK

VALJA LI ?
- Guitar_thrill
- MF veteran
koga ti zajebavas ovde?

Ma juce sam kupio to !!! DOBIH PARE OD CALETA 
To i meni prolazi kroz glavu...Guitar_thrill wrote:koga ti zajebavas ovde?![]()
![]()
![]()
hehehe ... Ma jbg nemogu sad objasnjavati
....Uzeo pare od caleta (450 eura)pa fino kupio Ibanez RG370DX-Black 
lepo lepo neka te sluzhi,nije losha gitarica ali tu gitaru si mogao qpiti za 395eura http://control-sound.com/shop/product_i ... ucts_id=48 i mozhda da dodash josh 50 eura i qpish neki ok procesor ili neko manje pojachalo..no shta bi prodavci bez ljudi kao shto si ti?
ehhh kud ja nemam takvog tatu da mi da 450eura za novu gitaru 
i da kako to ako si je juche qpio shto si onda danas ovo pisao?nerazumem Oo
i da kako to ako si je juche qpio shto si onda danas ovo pisao?nerazumem Oo
Nemanja. wrote:Ma gitara mi se bas svidja .... A evo vec sad imam 300 eurabrzo skupljam ja
pa do nove uzimam nju ...Jedino ako neko ima bolji predlog za iste pare .. (450 eura)
Nemanja. wrote:Ima li ko bolji predlog za 450 eura ...(ja mislis da uzmem ibanez-sa260fm-amb po preporuci odje najboljeg momka : P hehe )
Ova gitara je odradila svoje,sad moze da se zakljuca...