Coveka sam cuo live i mogu samo da kazemHillybilly wrote:Braco, obrati pažnju na basistu sa spota koji je je Rocket okačio....!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Coveka sam cuo live i mogu samo da kazemHillybilly wrote:Braco, obrati pažnju na basistu sa spota koji je je Rocket okačio....!
Ja, moja bivša gitara. A ja njemu prodao sa koferom za neverovatnih 200 evra! Međutim, od njega sada ne bih uzeo ni džabe da mi je da.Hillybilly wrote:Čika Savo, isplivalo nešto Halo Oglasi-ma
...Maison Professional 335, sa koferom, 550 EUR. 064/395-1840
Pravi mali Srpski preduzetnik! Ili 200% zarade ili nista!Sava wrote:Ja, moja bivša gitara. A ja njemu prodao sa koferom za neverovatnih 200 evra! Međutim, od njega sada ne bih uzeo ni džabe da mi je da.Hillybilly wrote:Čika Savo, isplivalo nešto Halo Oglasi-ma
...Maison Professional 335, sa koferom, 550 EUR. 064/395-1840
Ovo za mene NE VAŽI - ne postoji novac za koji bih prodao svoje štene! Gitaru već bih. Na kraju sve dođe na svoje, nešto prodaš loše, nešto kupiš dobro i u proseku sve je na svom mestu. Isto sam govorio i za fakultetske ocene, nešto padneš ili dobiješ slabu ocenu na pravdi Boga, a nešto položiš ili dobiješ dobru ocenu nezasluženo pa krajnji prosek studiranja je u suštini realna prosečna ocena.Rocket Roll wrote:"Imao sam štene, menjao sam ga za prikolicu. Prikolicu sam sredio, dobio za nju dva kubika građe. Uvalim to Peri kad je pravio pekaru i dobijem hektar pašnjaka. To lepo zamenim za plac, i sačekam da mu skoči cena. Naiđe posle nekog vremena čovek, hoće da gradi kuću u našem kraju, daje u zamenu vikendicu pored Dunava.
Sad živim u vikendici pored Dunava i vajkam se. Mnogo je ono štene dobro bilo, kako sam bio glup da ga tako jeftino dam!"
Slikacu ga ovih dana pa cu da okacim par slika. Treba da se ispolira da bi bio u punom sjaju, ali za to je potrebno tri sata slobodnog vremena..Hillybilly wrote:U bre, odavno vec jurim neki banjo. Voleo bi da vidim tu napravu.
To je bila samo proba, da vidim da li sam zaboravio da kacim fotke...Solomon wrote:ja ovdje vidim samo kofer
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest