Vai ima vrlo jednostavan principu zviranju i zivotu,a to je da radi ono sto zeli.....i mislim da ako nekome nije cilj da oponasa glam rock, onda je to Vai....nenadnenad wrote:ne gledam nesto preterano intervjue i sto se tice vecine bendove ne znam kako se koji clan zove
al mi se svidjaju pevac i gitarista mars volte.
A najvise me nervira preseravanje muzicara u cribs, sto se tice kola, motora , i uredjenja kuce; zilion kvadrata , bazeni, sto kupatila, cetiri kuhinje itd.
Zappa mi deluje izrazito inteligentno i realno.
Sto se tice vai-a nisam gledao intervju nikada al se userem od muke kad vidim ventilator koji mu duva u kosu na bini, i upopotpunjava glam cock rock atmosferu.
Koje Gitariste Volite Kao Osobe?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Guitar_thrill
- MF veteran
Re: Koje Gitariste Volite Kao Osobe?
Brajan Mej (Brian May)
Covek koji se nije nikad nesto eksponirao,a puno je dao rokenrolu kroz Queen,inace je profesor na nekom fakultetu u oblasti astronomije u Londonu.Bez skandala.
Ozbiljan ali pozitivan tip.I pametan.
Inace on svira 8 muzickih instrumenata.i dobro peva uzgred.
Covek koji se nije nikad nesto eksponirao,a puno je dao rokenrolu kroz Queen,inace je profesor na nekom fakultetu u oblasti astronomije u Londonu.Bez skandala.
da brajan mej je fenomenalan tip... to je covek koji ima Doktorat iz astronomije...
pere,cisti sprema,pusi....sve radi !
- Guitar_thrill
- MF veteran
i francuski razgovara (da mi je neko rekao da cu sam svoju temu spamovati,ne bi' mu verovaovasko wrote:pere,cisti sprema,pusi....sve radi !

a u onom spotu za I want to break free? 

- Nyarlathotep
- MF veteran
samo drugare.Koje Gitariste Volite Kao Osobe?
A drugarice???Nyarlathotep wrote:samo drugare.Koje Gitariste Volite Kao Osobe?

- Nyarlathotep
- MF veteran
nazalost nemam drugarice koje cepaju djitre.
mozda je mislio nesto u komunistickom fazonu na drugaricu jennifer batten... xD
- o.draganic
Billy Duffy.
Ne samo da je doktor nauka vec ima i asteroid po svom imenuSantana wrote:Brajan Mej (Brian May)

On mi je zaista cool,a i gotivim ga zbog specificne tehnike sviranja, pa ne cudi sto je profa na Berkliju

Ali, ne smemo zaboraviti ni Gibbonsa iz ZZ Top-a, on me bash podseca na one bajkere sto budze motore, ali je zato opasan gitarista pa ne cudi sto je Hendrix jurio da svira sa njim

Ne znam, ne poznajem ni jednog gitaristu 

od ovih famous likova,deluju mi kao dobri ljudi Fripp I Holdsworth,
Fripp je sav,eto šeta se i tako,bleja napolju pa se zatvori u neku sobu i tripuje i njemu milina,a Holdsworth je opet:
jes' vala sviram,ma kad stignem,ja svir'o po petnaest minuta,pa se gubio i tako to,više puta na dan,e mož to i na lakši način (el kad ima prste 123km dužine)...i uopše deluje tako ko neki 'vetropir' i lik.
Fripp je sav,eto šeta se i tako,bleja napolju pa se zatvori u neku sobu i tripuje i njemu milina,a Holdsworth je opet:
jes' vala sviram,ma kad stignem,ja svir'o po petnaest minuta,pa se gubio i tako to,više puta na dan,e mož to i na lakši način (el kad ima prste 123km dužine)...i uopše deluje tako ko neki 'vetropir' i lik.
Brian May, Billy Gibbons i Duane Skydog Allman!!!