Pazite ove gitare....
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pazite ove gitare....
Fano gitare,hand cafted in New York...Slucajno naisao na site...
Ludara su gitare...
http://www.fanoguitars.com/altdefactoSP6.html
Ludara su gitare...
http://www.fanoguitars.com/altdefactoSP6.html
Re: Pazite ove gitare....
zanimljiva kombinacija telecastera i les paul-a.
A vidim i magneti su "loshi" Lindy Fralin
fino fino

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

uuu i ono tele je bash loshe sa TV Jones u necku.
neam pojma meni se ovde svaka djitra bash bash svidja po idejama i reshenjima.

I meni su sve kombinacije ludara!!
Kostaju preko 1500€ i najblizi diler je u Engleziji..
Kostaju preko 1500€ i najblizi diler je u Engleziji..
ljubav na prvi pogled def
hvala za link, bash sam svasta ceprkao po netu ali ovih se ne secam.
Btw mozda bi ti se dopale i Duesenberg, one su na taj fazon, dodushe malo vishe fancy.
i mozda Reverend.

Btw mozda bi ti se dopale i Duesenberg, one su na taj fazon, dodushe malo vishe fancy.

Pff,ne razumem se u magnete i te stvari,ali sto se tice izgleda,ne kapiram zasto svi ljudi vole izgled oguljenih starih gitara
.Ove sve su mi bas bas bas ruzne. Izgleda da sam jedini na forumu koji voli ciste,uglacane,nove gitare
...ko zna,mozda ce se i meni jednog dana svidjati ovakve,ali zasada ne vidim sta je tu posebno,posebno 2000$ cena 

igorpan wrote:Pff,ne razumem se u magnete i te stvari,ali sto se tice izgleda,ne kapiram zasto svi ljudi vole izgled oguljenih starih gitara.Ove sve su mi bas bas bas ruzne. Izgleda da sam jedini na forumu koji voli ciste,uglacane,nove gitare
...ko zna,mozda ce se i meni jednog dana svidjati ovakve,ali zasada ne vidim sta je tu posebno,posebno 2000$ cena
Nije stos samo u oguljenom izgledu,nego sto su spojene neke nezamislive kombnacije..Npr.. Les Paul oblik od mahagonija s javor vratom i fretboardom, te hardverom od telecastera...To su sigurno vrhunski instrumenti,pa su i zato zanimljivi.
Ne Igor je rekao da ne voli izgled "vintaziranih" gitara, a bogme ni ja... Al ajde ukusi su u pitanju i tome se ne prica...
Ni meni se preterano ne svidja izgled, ali verujem da je ukus, ovaj zvuk, bolji. 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa lepse je da se gitara vremenom izguli kod vlasnika, ali meni ne smeta ako je izguljena gitara recimo...kao te tu

Ne znam sta vam je u tome lepo.
Vi onda kanda niste od onih sto spustaju cenu instrumenta zbog ogrebotina (kad kupuju polovan instrument)?
Ili je to nesto drugo?
Vi onda kanda niste od onih sto spustaju cenu instrumenta zbog ogrebotina (kad kupuju polovan instrument)?

Ili je to nesto drugo?

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa ne, mislim ja volim da je sve onako lepo, ali volim i da je izguljeno, zavisi od gitare sta joj lepo stoji...Nekoj devojci stoji lepa ravna kosa, a nekoj stoji chupava punk haos frizura...sinisake wrote:Ne znam sta vam je u tome lepo.
Ili je to nesto drugo?

Al' nijednoj ne stoji dobro prljava kosa, ili lice izbrazdano ogrebotinama, je l' tako?nemanjavelimirovic wrote: Pa ne, mislim ja volim da je sve onako lepo, ali volim i da je izguljeno, zavisi od gitare sta joj lepo stoji...Nekoj devojci stoji lepa ravna kosa, a nekoj stoji chupava punk haos frizura...taj fazon neki...

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa dobro, tu si u pravu... mada...zavisi koliko si pijan i koliko pudera ima
ahahahaha. Salim se. Ma mislio sam na to da nekoj gitari lepo stoji da e izudarana i izgrebana, a nekoj ne...Meni recimo nije lep Les Paul ako je izudaran, ali vec jaguar jazzmaster ili tako nesto ...to je ok skroz...