Help (Gitara pored radijatora = problem?)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- johnny_b_good
Help (Gitara pored radijatora = problem?)
gitara mi stoji u torbi pored radijatorske cevi tako da se torba ugreje kad je uzmem kao i civije i glava.da li to moze slucajno naskoditi?
- Rocket Roll
Re: help
Može.
- johnny_b_good
Re: help
u je!!!moram to skloniti.
jos nesto isao sam na yamahin web site cisto iz zeze da proverim serijski br i nije ga nasao u bazi mada sam gitaru kupio u mitrosu.mozda to sto kucam nije serial...ne znam sta bih rekao...
jos nesto isao sam na yamahin web site cisto iz zeze da proverim serijski br i nije ga nasao u bazi mada sam gitaru kupio u mitrosu.mozda to sto kucam nije serial...ne znam sta bih rekao...
Re: Help (Gitara pored radijatora = problem?)
i ja sam uzeo LL16 koja je kupljena u lyrastyle i takodje mi ne prihvata broj...

Ni meni nista nije prikazalo. Ko zna sta smo mi uzeli! 

nije ti dobro ni zbog zica, jer kao sto nas njutn(a, fak nije on, njemu je pala jabuka na glavu)... kao sto nas vlado georgijev uci(kompletne studije termodinamike 2 tom) "na toplomu se stvari shire, a na ladnomu skupljaju(chvarak excluded)" 
a i niije ti bas dobro drzati pojacalo pored radijatora, ovo kazem ono cisto ako ti se pojacalce tu nalazi negde, jer je uglavnom gitara do pojacala

a i niije ti bas dobro drzati pojacalo pored radijatora, ovo kazem ono cisto ako ti se pojacalce tu nalazi negde, jer je uglavnom gitara do pojacala

meni je pojacalo pored radijatora a gitara na nekih metar od istog, znaci pojacalo da pomerim. sta moze da mu bude btw? 

pa pravo da ti kazem detalje neznam, ali svako uputsvo koje sam pogledao kaze tako cak i na zvucniku mog bivseg pojacala je pisalo da drzim odredjeno rastojanje izmedju pojacala/zvucnika i any kind of heating uredjaja... mislim otprilike znam cemu steti al stvarno ne bih da lupam gluposti jer verujem da postoji zavidan broj strucnijih ljudi koji bi to mnogo bolje odgonetnuli 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Meni je pojacalo pola metra od radijatora...mislim da je to ok?
Gitare su ispred pojacala ali od radiatora odmaknute ne ka njemu... TO OK?
Gitare su ispred pojacala ali od radiatora odmaknute ne ka njemu... TO OK?
Last edited by nemanjavelimirovic on 09 Dec 2008, 23:37, edited 1 time in total.
neam pojma, video sam u infou za fender 65r da treba pojacalo da se nalazi bar 60cm od radiJajatora... stvarno nisam strucan da to utvrdjujem, ali ako pise verovatno nije preporucljivo 

Duane nas expert za udaljenost opreme od radijatora. 

Jel se samo meni cini il je ova tema malko debilna... 

A kako stoji stvar sa drugim grejnim telima, Duane? 
Recimo, sta da rade ovi sto se ekoloski greju, na drva, pa loze kaljeve peci?
Da li su Ameri predvideli i tu mogucnost, pa napisali preporucena minimalna odstojanja?

Recimo, sta da rade ovi sto se ekoloski greju, na drva, pa loze kaljeve peci?
Da li su Ameri predvideli i tu mogucnost, pa napisali preporucena minimalna odstojanja?

pa s'obzirom da sam expert i da imam dobrih 5 godina na fakultetu grejachkih nauka "debela ladovina" novi sad i 4 godine vise uzaludne "skola gorenja(powered by Gorenje)" odgovoricu vam recima moga profesora Stanka Milivojevica, a te reci mi je uputio nakon urucivanja diplome i pohvale na moje seminarski rad "kako sam zapalio meksikanca i zasto?"
dakle ovo mi je covek rekao/kazao i pokazao:

|
|
* ---- > noooot coool!

|
|
* ---- > friggin awesome!
stay tuned for some cool new features of House on Fire
ps. zakljucak - NEPRIBLIZAVATI GITARU TELIMA KOJA EMITUJU TOPLOTU OSIM AKO NISTE JIMI HENDRIX
words of mighty Stanko Milivojevic Ris
dakle ovo mi je covek rekao/kazao i pokazao:

|
|
* ---- > noooot coool!

|
|
* ---- > friggin awesome!
stay tuned for some cool new features of House on Fire

ps. zakljucak - NEPRIBLIZAVATI GITARU TELIMA KOJA EMITUJU TOPLOTU OSIM AKO NISTE JIMI HENDRIX
words of mighty Stanko Milivojevic Ris