Ne bih se slozio sa ovim. Epiphone ima seriju koja se pravi u Japanu od koje ovaj ibanez ne mora nuzno biti bolji, a nista ne fali ni custom shop epiphone-imanemanjavelimirovic wrote:Bolje os svakog Epiphone-a.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ne bih se slozio sa ovim. Epiphone ima seriju koja se pravi u Japanu od koje ovaj ibanez ne mora nuzno biti bolji, a nista ne fali ni custom shop epiphone-imanemanjavelimirovic wrote:Bolje os svakog Epiphone-a.
Jel mogu da se menjaju magneti ovde, da se stave humbucker?KirilStipsa wrote:Covece...
Epiphone LesPaul '56. GoldTop!!! Izgleda neverovatno, svira ko zmaj... tip kod kog sam je video prvi put ima 4 Gibsona, od toga 2 LesPaula, i kaze da je ovaj Epi nesto najbolje (for the bucks) sto je ikada video! Problem je naci ga, indeed... ali ga i ja jurim, tako da...
...ko prvi devojci...
To je ovaj komad:Guitar_thrill wrote:Mickey moze malo vise o tom SG-u?
Ima ga i na nekim Tokai modelima. Kao na mom naprimer...tyler durden wrote:Cool boja, nisam ovo vidjao na gibsonu ranije. Uglavnom su te nijanse i finisi na PRS-ovima
Mjok bre, kakav Gibson, lepo kaze Fret King Eclat...Santana wrote:eeeeeeeeeeeeee to je moj san.
to je les paul standard manhattan midnight
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest