Ja sam sa mojim peavey-em prezadovaljan. A i izgleda da mi je uleteo posten komad. U principu ista gitara kao tvoja. Samo sto je string through pa ima lep sustain. Nadam se da cemo se na nekom jam-u sresti pa da je probas.nemanjavelimirovic wrote:MUzzY wrote:Ma ne diraj bre Peavey-a. To je instrument na koji mozes da se oslonis, stvarno.
Novo telce je prelepo! Samo da dodjem u BG pa da skinem semplove da cujem kako radi.
Sve najbolje i da te sluzi jako dugo i inspirativno!thanx, nego kakav je taj tvoj Peavey, i njega sam video bio na oglasima, jako interesantno izgleda... Neznam, te dobre su Peavey gitare, a u poslednje vreme verujem i pojacalima, svirah na dva razlicita, neznam koji su modeli bili, ali mislim da sam probao dva tranzistora i oba rade kako treba. Mogu da zamislim tek lampashe...uh uh....Pred Fendera i josh nekih marki Peavey je rame uz rame u poslednjih par godina...tako mi se bar cini, poshteno prave instrumente, cak i one najjeftinije... za razliku od nekih....
Sa njihovim pojacalima nisam imao puno srece iskreno. Mislim u nalazenju tona koji meni odgovara. Mislim, ko sam ja da kazem da je 6505 los?
 Jer nije samo nije to pojacalo za mene... Ono sto meni najvise smeta su njihovi zvucnici ustvari. Sa v30 kutijom to sve poprimi drugaciji karakter
 Jer nije samo nije to pojacalo za mene... Ono sto meni najvise smeta su njihovi zvucnici ustvari. Sa v30 kutijom to sve poprimi drugaciji karakter 
Poslusao sam semplove. Ah... taj prizvuk nove zice
 Clean mi se jaaaako dopada. Jos samo stavi coil spit i bole te brige
 Clean mi se jaaaako dopada. Jos samo stavi coil spit i bole te brige  All in one
 All in one  
 Drajv necu da komentarisem posto je GR u pitanju pa mi zvuci kao mali tranzistor.

Sledeci put cu snimiti bolje zvuk, ali eto i ovako se neshto kao cuje....
  Sledeci put cu snimiti bolje zvuk, ali eto i ovako se neshto kao cuje.... 

)  su tolike vrednosti. Mada opet drvo je drugo, pa ne verujem da bi se dobilo nishta puno drugacije. Culi ste kako zvuci na distu, trudicu se ujutru da snimim klin, a ako jos i splitovanje bude licilo na neki standardniji fender zvuk, onda sam si nashao gitaru koja me zadovoljava u svim sferama... Jer posle snimanja sam ukljucio standardnog telca i jbg ima taj neki sharm svoj taj singl magnet... Mada ovi humovi rade meni bolje od mnogih, nisu toliko nadrkani, nekako su mellow, ali opet grizu na distu... Inace civije nisu otpustile od kako sam  uzeo gitaru i stavio nove zice...ni malo... elektronika ne shushti  cak ni na drajvu jacem... Jbg sve ima svoje prednosti...
 )  su tolike vrednosti. Mada opet drvo je drugo, pa ne verujem da bi se dobilo nishta puno drugacije. Culi ste kako zvuci na distu, trudicu se ujutru da snimim klin, a ako jos i splitovanje bude licilo na neki standardniji fender zvuk, onda sam si nashao gitaru koja me zadovoljava u svim sferama... Jer posle snimanja sam ukljucio standardnog telca i jbg ima taj neki sharm svoj taj singl magnet... Mada ovi humovi rade meni bolje od mnogih, nisu toliko nadrkani, nekako su mellow, ali opet grizu na distu... Inace civije nisu otpustile od kako sam  uzeo gitaru i stavio nove zice...ni malo... elektronika ne shushti  cak ni na drajvu jacem... Jbg sve ima svoje prednosti...