Guitar_thrill wrote:Samo kad svi ostali koji kupe instrumente (čast izuzecima) snime i okače ovde na forumu, bitno da ste njega uzeli da napadate.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Guitar_thrill wrote:Samo kad svi ostali koji kupe instrumente (čast izuzecima) snime i okače ovde na forumu, bitno da ste njega uzeli da napadate.
Izvini, moja greska: ovo je vrlo vazno za mene. Mislim.. Ko bi tebi dao takvu gitaru da sviras?majtimika wrote:naravno to je veoma vazno da ne rece pitao bih se
Ides u Den Hag? Super! Ako stignes, obidji dr Seselja, i prenesi mu srdacne pozdrave!Vlasnik je meni rekao da mu moram javit kad opet budem dolazio u Den Hag
Ne budi govno, ako je razlog zasto postujes ovde iskljucivo samo slikice svojih gitara da bi si malo bustovao selfestim, u tom slucaju mission is over.aldindubo wrote:Izvini, moja greska: ovo je vrlo vazno za mene. Mislim.. Ko bi tebi dao takvu gitaru da sviras?majtimika wrote:naravno to je veoma vazno da ne rece pitao bih se
Ljubomoran si sto nemas LP.djomla wrote:Ne budi govno, ako je razlog zasto postujes ovde iskljucivo samo slikice svojih gitara da bi si malo bustovao selfestim, u tom slucaju mission is over.aldindubo wrote:
Izvini, moja greska: ovo je vrlo vazno za mene. Mislim.. Ko bi tebi dao takvu gitaru da sviras?
Budi srecan sto su te ogulili, dobro znam tu radnji i dobro znam kakve cene drze tamo ... prema tome budi srecan sa svojom preplacenom gitaricom
i pusti ljude vise na miru.
Ako si ti slikao gitaru to je odlično urađeno. Voleo bih da napraviš neku sliku zadnje strane kako bi se video taj lepi i kvalitetni mahagonij. 57-ce ne diraj, nisu to one koje se prodaju kao rezervni delovi.aldindubo wrote:Zvuk je nenormalno dobar. Gitara ima '57 Classic pickups, prvi Reissues su dolazili sa ovim pickupama. Samo ovo nisu isti '57 Classics kao oni sto Gibson ovim danima prodaje i stavlja u svoje gitare. Ovi su puuuuno bolji. Inace mjenam orginalne pickups odmah sa 2x Gibson Tim Shaw humbucker (izvadjeni iz 1980 Gibson Les Paul Heritage 80), ali ovi early Historic '57 Classics zvuce tako dobro da ih necu mjenati za one Shaw pickups.
Tad su koristili vrlo dobro drvo, i to se sazna: ovaj '93 R7 je vrrrrrrlo lagan, ali je full solid body. Unplugged je vrlo glasan i dobro se cuje, i ako je unplugged. Sustain se vrlo dugo cuje. Ja mislim da je to tako zbog vrlo dobrog drva, debelog vrata i dobrih pickupa.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest