Poznati gitaroshi - rare pictures
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Poznati gitaroshi - rare pictures
faks wrote:ne znam da li je bilo.. al evo..Spoiler:
Video sam ovo vec ranije, ali moram opet da kazem - ma daaaaaj!!!

Gene Simmons izgleda starije nego sad a Slash original Kale gospodar Svemira 

Obrisana poruka od onog odrzavanja foruma.
Aj ljudi stavljajte caption ispod slika, iskreno nemam pojma ko je pola ovih ljudi, a bilo bi korisno nauciti
Aj ljudi stavljajte caption ispod slika, iskreno nemam pojma ko je pola ovih ljudi, a bilo bi korisno nauciti
Đule, gitarista i pevač beogradskog sastava "Van Gog"

hahahaha
stvarno je rare
ono gore Pete Anderson

ono gore Pete Anderson

realno rahmetli dajm je pobijediofaks wrote:ne znam da li je bilo.. al evo..Spoiler:

Zed Mitchell i B.B. King, drugari.
taj "zed michell" je umisljeni bolid od lika. imao je koncert u sava centru prije par godina i ja htio da idem. I pred koncert gostovao kod ivon n studiuB, i ja kad odgledah tu emisiju odlucih da ne odem.
pita ga ona "jeste li se uzeljeli beogradske publike" a on njoj odgovara da se vise beogradska publika uzeljela njega nego obratno...
bio tu sa svojim sinom, bubuljicavim odvratnim tinejdzerom, i kaze lik kako je trebao sina da stavi na poster, da bi sve ribice dosle na koncert... Ja ne znam u kakvoj bajci zivi taj lik sve sa svojim sinom...
i jos puno egocentricnog sranja se moglo cuti tada..vjerovatno lik misli da je bolji i od BB-a...
pita ga ona "jeste li se uzeljeli beogradske publike" a on njoj odgovara da se vise beogradska publika uzeljela njega nego obratno...

bio tu sa svojim sinom, bubuljicavim odvratnim tinejdzerom, i kaze lik kako je trebao sina da stavi na poster, da bi sve ribice dosle na koncert... Ja ne znam u kakvoj bajci zivi taj lik sve sa svojim sinom...
i jos puno egocentricnog sranja se moglo cuti tada..vjerovatno lik misli da je bolji i od BB-a...

Zed i stanoviti Bonamasa, intimusi.
Spoiler:

-
Zna l' neko onu kada je otvarao 'cert Gillanovom bendu u Pioniru?

Legenda kaze da mu je, onako nonsalantno, nabacio kako je bolje da ne izvode Smoke On The Water, jer on to ipak svira mnogo bolje...
I choose to believe! 
Ili je bila Woman From Tokyo...?

Legenda kaze da mu je, onako nonsalantno, nabacio kako je bolje da ne izvode Smoke On The Water, jer on to ipak svira mnogo bolje...

I choose to believe!

I + Gordi.
de iskopa ove?guv'nor wrote:Zna l' neko onu kada je otvarao 'cert Gillanovom bendu u Pioniru?
Legenda kaze da mu je, onako nonsalantno, nabacio kako je bolje da ne izvode Smoke On The Water, jer on to ipak svira mnogo bolje...I choose to believe!