Dushan S wrote:Hvala! Jedino sad treba ispovezivati to sve sa 4 kabla plus midi, da mi sa POD-a idu samo efekti a da radi kao kontroler i menja kanale na pojačalu... Lenj sam pa nikako da sednem i opravim to kako treba.
Kapiram da u 4CM povezivanju "ispred" hoces da vezes neki OD u ulozi boosta (u FX loop kapiram sta se da ide

), mozda neki kompresor po potrebi? Ajd malo detalja koje efekte imas u planu da koristis, jer ovo (doduse malo

) sto sam poslusao od Triggera, cini mi se da je poprilicno straightforward zvuk, bez nekih kerefeka, ili ja barem nisam naleteo na neke efekte u nekim ocigledno vecim kolicinama...

I, kapiram da bih se i ja zezao sa MIDI kontrolisanjem, jer koliko vidim footswitch od ampa ima prekidaca skoro koliko i HD500.

Pa ono, kapiram da je uvek lakse gaziti samo jednu spravu nego skakati po dve.
tommytigh77 wrote:AVRI 57? Kakva lepota! ...
Kratko sam imao bas AVRI '57. Strata (Fiesta Red) (96.godiste valjda, to bese neka godisnjica Fendera) koji sam dobio u zamenu za PRS-a kad sam ga prodavao, i mogu reci, da mi je to jedan od gorih stratova koji sam probao u zivotu.

Necu da gresim dusu, mozda mi jednostavno nije legao (vrlo moguce da je to), ali covece, koliko sam pizdeo od te gitare, ni sam ne znam zasto.

Sto je jos ludje, nosio sam je u Mitros, uporedjivali smo je, i radila je bolje od svih Stratova istog tog modela iz radnje (sto inace ni tada nije bila jeftina gitara, negde oko 175-180k rsd) - lepsi zvuk, bolji sustain, nije bilo pitanja. A ja je nisam 2 puta izvadio iz kofera da je sviram kod kuce dok je nisam prodao dalje, samo sam hteo sto pre da je se resim.
Nemanja ju je probao kad je kratko dosao kod mene tad, ne znam kakav je njegov utisak bio i da li se seca, ali ja sam jedva cekao da je se resim. Ko zna, sad u ovom periodu jako zelim da nabavim Strata, pa ko zna kako bih se sad osecao kad bih istu tu gitaru uzeo u ruke. Samo znam da me tad nije pokrenula ni 0.001%, jbg.
Ajd pa tako... Ziveli, i cestitke svima jos jednom.