Da ta 57mica kod tebe je bila DULL, dal zbog zica ili ko zna cega nije imala dovoljno karaktera s obzirom da ta gitara kosta kao letovanje politicara.Baba Slim wrote:
...
Nemanja ju je probao kad je kratko dosao kod mene tad, ne znam kakav je njegov utisak bio i da li se seca, ali ja sam jedva cekao da je se resim. Ko zna, sad u ovom periodu jako zelim da nabavim Strata, pa ko zna kako bih se sad osecao kad bih istu tu gitaru uzeo u ruke. Samo znam da me tad nije pokrenula ni 0.001%, jbg.
Ajd pa tako... Ziveli, i cestitke svima jos jednom.![]()
Probao sam jos nekoliko 57mica i svaka je drugacija pomalo. U principu strat je strat, sve to radi korektno i iskreno imam periode kad i sam pozelim da imam strat, mada kako vreme prolazi i ja sviram u bendu sa jednom gitarom, shvatam da su jedino hambakeri reshenje.
Sto se tice AVRI serije, to su po meni sasvim fino odradjeni instrumenti, imao sam u posedstvu dva jaguara te klase i oba su imala zajednicko to da prilikom toplo/hladno vrat ne mrda i overall built quality je na sasvim okej nivou. Da li te gitare rade isto kao i originalne, verovatno da da, pogotovo kad prodje neko vreme i malko drvo se stabilizuje. Da li one treba da se svide svakom...naravno da ne.