Gitara je stigla Fedex-om danas, cak dan ranije nego sto je gl.centrala iz USA oredvidela. Svaka cast!
Kako je prvo zapoceo nas susret, lose se pisalo. Naime, na cleanu vidim ja jako lep i mio zvuk, pustim magnet na bridge magnet, kad zvuka skoro da nema, jako slab.
Isto i na dist. Odlepim. Rekoh sebi, konju jedan, tako ti i treba kad uzimas nesto sto si video samo na netu. Otvorim da vidim ozicenje, sve regularno. I onda krenem prstima da pipam i shvatim da prekidac za promenu magneta bas nema lep spoj kad treba samo bridge magnet da prebaci. Cackam ja tu malo i eto zvuka.
A sada cu se truditi da budem sto kratak. Zaista...

Ova gitara zasluzuje samo par recenica.
Izuzetno sam razocaran sto jedan ovakav instrument, koji je fakat no name u svetu svira, ovako i ovoliko dobro i ovoliko bolje od mnogih brand gitara ranga mog Gibsona i skupljeg Gibsona i skupljih Ibaneza itd. Jos vise sam razocaran da posle toliko godina lutanja i probanja svih zivih gitara sam tek sada dosao do instrumenta koji svojim zvukom visestruko prevazilazi cenu i ulazi u rang zvuka mnogo brendiranijih i poznatijih gitara.
U zivotu nisam sreo svirljiviji instrument, posebno out of the box sa sve fabrickim zicama, sa toliko sustaiiiiiiiinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koji traje kao na Duracell reklami i koji se bukvalno pokaki na moju sadasnju i ex Gibson LP gitaru (Studio i Standard), da je ovo bukvalno holly grail sustaina
Kombinacije magneta su njihove varijante PAF 59 i neki Custom Custom. U neck poziciji zvuci jako lepo i fino, ima svoj karakter gitara, splitovanje radi zaista sjajno.
Ono sto je karakteristicno za sve pozicije je neverovatna kolicina mesnatog i definisanog basa koji prosto daje neverovatnu punocu zvuku. Mozda ce nekom u bridgu smetati nedostatak agresivnosti higain modernih magneta jer je ovo vise vintage magnet, ali ta punoca, taj, ton, melodicnosti, definisanost apsolutno odusevljava.
Sve u svemu, nasao sam gitaru koja je apsolutno dobrog zvuka, sjajnog i neverovatnog sustaina i izuzetne svirljivosti, da ni sam ne mogu jos da se opasuljim
Mozda Christian nije pricao sa Bogom, mozda i jeste, mozda je Mormon ili neki drugi sektas, ali zaista moram da mu skinem kapu do poda
Aj ziveli