pojacalo je mnogo dobro ,samo sto je mnooooogo jako,i ne snalazim se jos najj,al jbg.....naucicu x)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
UP_THE_IRONS wrote:iiii taako,posle ko zna koliko vremena,....danas skupih pare i otisao do Music Media Centra i isprobao neka pojacala....i mogu da se pohvalim da sam od danas ponosni vlasnik Peavey Valve King 212 Combo pojacala![]()
![]()
![]()
pojacalo je mnogo dobro ,samo sto je mnooooogo jako,i ne snalazim se jos najj,al jbg.....naucicu x)
cestitkeUP_THE_IRONS wrote:iiii taako,posle ko zna koliko vremena,....danas skupih pare i otisao do Music Media Centra i isprobao neka pojacala....i mogu da se pohvalim da sam od danas ponosni vlasnik Peavey Valve King 212 Combo pojacala![]()
![]()
![]()
cestitkeBorn_Dead wrote:posto ste poceli da se hvalite,ajde i ja malo da se prokurcimod juce http://img210.imageshack.us/f/deani.jpg/
![]()
![]()
Ruzna ti gitaraBorn_Dead wrote:posto ste poceli da se hvalite,ajde i ja malo da se prokurcimod juce http://img210.imageshack.us/f/deani.jpg/
![]()
![]()
Lead kanal, ukljucis boost, odpanjis se.....UP_THE_IRONS wrote:Hvala vam![]()
Nego imam pitanje......znaci clean radi beeesprekorno,kida kako je dobar.....a distorziju nikako ne mogu da dobijem kako valja.....kako god okrenuo na mid,treble,bass,... nije neka distorzija??? sta tu treba raditi? da li treba da se pojaca da bi se culo to kako treba,posto sam pomislio da je do toga problem???
auuu jbt, sta vezbace u sobi otpanjen? pa da li si normalan?ognjen93 wrote:Lead kanal, ukljucis boost, odpanjis se.....
Ja imam pivija klasik 30, i ako je slican dist, a pretpostavljam da jeste, tesko ces sve to da izvuces iz pojacala. Gunse i jovija eventualnoUP_THE_IRONS wrote:aha.....pa sad ne znam,sviram svasta...uglavnom maidene,nightwish,i tako nesto....gunse,bon jovi ......... e sad,koja pedala bi odgovarala na ono sto pojacalo ne moze?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest