A što ti je sad?Dersu Uzala wrote:Predajem se, you win. All of you.
Pomoc ^_^
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Pomoc ^_^
- mislim_stvarno
ne valja ovaj strat gore, nemaju dovoljno zlata, nego turili tu plastiku na potove, to ne ide...

E, to sam i ja primetio. Ne znam sto je tu stedeo Jurij...

Predajem se, you win. All of you.

da da i ja je tako vidim defcccira wrote:[ Evo npr. ova Vlatkova gitara mi nesto ne ide uz njega, a pogotovo ne kad svira "bluz" na njoj. Gitarica mi deluje kao da je stvorena za neki kulturni (dare i say fusion?) dzezic i kao takva mi je lepa. Krajnje bi bilo smesno da neki baja krene da krlja neki r'n'r na njoj. Bas bi bila "van mesta".

u ljudi i meni se onaj goldie strat svidja, sta znam, sta vise stratu manje vise sve lepo stoji, on je kao neka gitarska manekenska platformica, a mislim da je to delom jer je def dizajn koji do danas nije nadmasen. Sta znam ono, ne moze se smisliti nista bolje od toga i to evo vec 60 godina.
Tele, siglecut PRS, tasman custom
... sve je to u mojim ocima daleko lepse od bilo kog strata.

Mislim da se stvar oko ove gitare potpuno bespotrebno iskomplikovala pa čak i ispolitizovala. Žao mi je ako iko pa i Dersu shvata ove postove lično, hajde da postavimo stvari malo drugačije. Nadam se da gledate Discovery, često su prisutni Orange County Choppers ili recimo Overhauling. Mislim da niko pri zdravoj pameti ne može da tvrdi da je bilo koji proizvod porodice Teutul loš. Može biti da se neki model motocikla nekome više ili manje sviđa ali će se svi složiti da je dobro napravljen. Isto važi i za Chip Foose-a, mene on neki put raspilavi svojim dizajnom, neki put ostavi ravnodušnim. Za mene je on ostaje jedna od glavnih faca u dizajniranju automobila i kada mi se ne svidi neki njegov model. Mislim da je kod ove gitare slična priča, ne sumnjam da je ona perfektno izrađena, od najplemenitijih komponenti i da će većinu ljudi koji je imaju u rukama nešto na njoj impresionirati. Ali, jednostavno, nekoga i neće, dakako to ne znači da je u pitanju nešto loše. Meni je ovaj Foose-ov auto savršenstvo:

i ne može mi promeniti mišljenje o njemu čak i da svi ostali na forumu kažu da je bljak, a ne sumnjam da ima takvih...

i ne može mi promeniti mišljenje o njemu čak i da svi ostali na forumu kažu da je bljak, a ne sumnjam da ima takvih...
- Dersu Uzala
Sto da se covek smara kad sve ionako vec najbolje znate.sinisake wrote:dweezil wrote:e da jos jedna stvar @Dersu kao covek koji ipak zivi u centru desavanja, jbg mogao je da postavi do sad makar ikakvu recenziju, you tube snimak ili bilo sta o opremi i gitarama o kojima je do sada pricao, ja vise vidim taj entuzijazam od ljudi odavde.

Elem, bilo je toga, kacio je Dersu svasta po tom pitanju na onom drugom omladinskom forumu u Juzi. Ukljucujuci i cetvorosatni prilog sa NAMM show-a pre par godina. Kome bre, kome

Anyway, ne kapiram tu standardnu srpsku odbranu tipa 'vidi ga sto se iznervirao'. Taman posla da se zbog ovakvih gluposti covek nervira, morao bi biti mnogo glup. Jednostavno prestanes da diskutujes sa rajom, kazes sta imas i odes dalje. Kapiramo svi da se svetu ne moze ugoditi.
ma ok @Dersu al ono eto da si makar jednom mesecno kacio neke slikice i videje i zanimacije pa bi bilo strava. Da si svo vreme koje si ovde trosio na haiku postove iskoristio da nam docharas delic trulog zapada, bilo bi lepse svima. 

- Dersu Uzala
Kakve bre slike? Okacio sam sto slika. Gitara. Kakve druge slike te zanimaju? Sta sad, treba da zujim po gradu izigravam fotoreportera. Ima tu po LA-ju ovih nasih klinaca kojima je glavna zanimacija da se samopromovisu, radi aparat 24x7 i sve je uredno na FB. Nisi valjda mislio ja ovako mator da se time zajebavam. Slike sam kacio rekoh, a bogumi i videJa. Mislim, meni je malo glupo. Privatni fotoalbum je...privatni.
Uzgred, ne posedujem fotoaparat kao takav pa se grebem. Gledao sam bas prekjuce da pazarim neki. Koji ce mi, svaki dan ionako gledam sve to svojim ocima.
Uzgred, ne posedujem fotoaparat kao takav pa se grebem. Gledao sam bas prekjuce da pazarim neki. Koji ce mi, svaki dan ionako gledam sve to svojim ocima.
Ma nije mislio na to.
Nego, uzmes djitru, ukljucis tu Mesu, odsviras nekoliko arpedja na 512 bpm
, predstavis neki efekat, neki procesor, nesto nama nedostupno, sta ja znam... Sta bi ti falilo? 
Nego, uzmes djitru, ukljucis tu Mesu, odsviras nekoliko arpedja na 512 bpm

- Dersu Uzala
Ne bi mu se bas svidela Jamajka. Sem ako ne ode u neko trulo zapadno odmaraliste koja su sva ogradjena bodljikavom zicom maltene. A za to ne moras da ides na Jamajku.ness wrote:

- Dersu Uzala
Aj' ne zajebavaj, sve to vec imate na YT. Drugo, tek to mi se nikad nije mililo, da trubim o nekoj opremi. Ja bre kad stavim sliku neke gitare krenu pizdarije. Sliku samo. Ni ne uradim nikakvu recenziju. Zamisli sad da pocnem da pricam o tim gitarama ili opremi iz 'svog ugla'. Posto,iz kog bi pricao nego iz svog? Mislim, ne zanima me to. Majku mu, sizifovski je smor samo tekstualno tupiti o par stvari po tom pitanju a kamoli sad da uzmes pa kao jos nesto demonstriras. Dalje, oprema koja mene zanima, ne zanima vas, i obrnuto. Gde da nadjem jos vreme i za to? Ej, zauzet sam 24x7, zauzet sam i kad spavam, pokusavam da usnim neku semu za 'bolji zivot'.sinisake wrote:Ma nije mislio na to.
Nego, uzmes djitru, ukljucis tu Mesu, odsviras nekoliko arpedja na 512 bpm, predstavis neki efekat, neki procesor, nesto nama nedostupno, sta ja znam... Sta bi ti falilo?
I na kraju, rekoh, kacio sam to pre. Ukljucujuci i 4-satni izvstaj sa NAMM show-a sa raznim 'recenzijama' raznih faca. U stvari, taj show je doziveo ovacije na Yu-mu.

- Dersu Uzala
Pazi, kako je covek stariji, sve vise ga zanima pivo i bluz a manje arpedja. Lakse je. Put izmedju mozga i ruku je blokiran na sve strane, svugde neke barikade. Treba to vezbati letnji dan do podne. Ovako kad uzmes pivdzu i sviras bluz, naletis na barikadu a ti okolo.sinisake wrote:Ma nije mislio na to.
Nego, uzmes djitru, ukljucis tu Mesu, odsviras nekoliko arpedja na 512 bpm, predstavis neki efekat, neki procesor, nesto nama nedostupno, sta ja znam... Sta bi ti falilo?
I pride, nema boljeg nacina da ubedis ljude u superiornost GKG gitara (a Leo ti svaki cas donosi kojekakve modele da probas, ne?) od kvalitetnih zvucnih ilustracija, ne?
Ma jebes YM, sto ne okacis ovde to?

Ma jebes YM, sto ne okacis ovde to?
A, kontam... zardjao si...izdao si shred...Pazi, kako je covek stariji, sve vise ga zanima pivo i bluz a manje arpedja.