Kupovina gitare
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Kupovina gitare
vauuu skvajerčina! si ga od nemanje pazario??

-
ne , novog uzeo.bas ovakog, crnog.
Jebiga...ova je jedina gitara koju je vredelo uzimati po mom skromnom misljenju pogotovo sto je u proseku dva tri puta jeftinija od svega ostalog a po zvuku bolja od svega sto sam probao
Nemam pojma, bacajte drvlje i kamenje ako zelite
Jebiga...ova je jedina gitara koju je vredelo uzimati po mom skromnom misljenju pogotovo sto je u proseku dva tri puta jeftinija od svega ostalog a po zvuku bolja od svega sto sam probao

Nemam pojma, bacajte drvlje i kamenje ako zelite

ma kakvi...gitra je cewl...dobar izbor! a treba da ostane i koja kinta za neku pedalicu i sl! 

Da, za Sejdijev Marsal pedalboard, recimo. Uklapa ti se u budzet.a treba da ostane i koja kinta za neku pedalicu i sl!

E, a tone pot? Jesi prevideo pitanje, ili sam ja prevideo odgovor?

Ne zezam se, ozbiljno pitam.

Cestitke i od mene, lepo izgleda gitara, a lepo i zvuci. Sa snimka nikada ne bih rekao da je p90, vec da je srolan malo tone, al' opet nisam nesto ni slusao/svirao p90 cesto da bih znao. 

Da, jbt, kako ces sad bez vibratora, Neso, Djef Bek fore da izvodis?
A salim se ja malo, imam utisak da ova gitara zaista lepo radi i da ce trajati neko vreme. Malo me je sokiralo to da se bas nijedna od skupljih ne moze zvucno porediti šnjome ™ i bas zbog toga mi je zao sto nijesam mogao s vama, da se i sam uverim (mada verujem ja vama, naravno
)... 

A salim se ja malo, imam utisak da ova gitara zaista lepo radi i da ce trajati neko vreme. Malo me je sokiralo to da se bas nijedna od skupljih ne moze zvucno porediti šnjome ™ i bas zbog toga mi je zao sto nijesam mogao s vama, da se i sam uverim (mada verujem ja vama, naravno

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Da si bio sa nama i ti bi rekao da je ta najbolja, trust me....sinisake wrote:Da, jbt, kako ces sad bez vibratora, Neso, Djef Bek fore da izvodis?![]()
A salim se ja malo, imam utisak da ova gitara zaista lepo radi i da ce trajati neko vreme. Malo me je sokiralo to da se bas nijedna od skupljih ne moze zvucno porediti šnjome ™ i bas zbog toga mi je zao sto nijesam mogao s vama, da se i sam uverim (mada verujem ja vama, naravno)...

To je odlična gitara! Probao sam je u par navrata, i ima clean da se smrzneš, jedan od boljih koje sam imao prilike da čujem. Na žalost, uvek sam je svirao u Mitrosu, i uvek u onoj problematičnoj prostoriji koja verovatno ima velike probleme sa uzemljenjem, pa sam uvek imao više šuma na drajvu nego što je podnošljivo, i o tom aspektu zvuka ne bih mogao da pričam. Ali clean je keva, stvarno potpuno van cenovne klase!
Lep izbor Nenade!
Lep izbor Nenade!
-
probao sam je na nekom tweedu deluxu i za svaki slucaj probao na jos jednom pojacalu - supersonicu , na kojem je jos bolje zvucala posto je utegnutiji amp.
A tone pot? Jesi zavrćo na snimku?
-
Ma, nisam ja to uopste svirao.To je demo sa youtube-a.
Trazim sad adapter zenska velka banana u musku malu da steknem gitaru u komp.
Inace je bila skroz otvorena gitara kad smo probavali.Tako da, ne boj se, stvarno je puniji \ masniji zvuk

Trazim sad adapter zenska velka banana u musku malu da steknem gitaru u komp.
Inace je bila skroz otvorena gitara kad smo probavali.Tako da, ne boj se, stvarno je puniji \ masniji zvuk

cekaj,cekaj, ko je bese ono pogodio sta si uzeo???
po zvuku njakanja switcha sam provalio, ladno
da menjas switch i potenciometre a valjda neces morati i sedla i civije.
ja to im'o i svir'o al ne crnku no plavusu, djitra je mlogo dobra, a posto je telac, pa moci ces lagodno u budocnosti da je modificiras.
samo ako bude potrebe, naravno.

po zvuku njakanja switcha sam provalio, ladno

da menjas switch i potenciometre a valjda neces morati i sedla i civije.
ja to im'o i svir'o al ne crnku no plavusu, djitra je mlogo dobra, a posto je telac, pa moci ces lagodno u budocnosti da je modificiras.
samo ako bude potrebe, naravno.